ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjen annorlunda-Peter Norrströms hälsokamp – orden om vikten: ”Måste”

26 jan, 2023 
Peter Norrström med familj
Peter Norrström säger att han måste gå ner i vikt.
Anledningen bakom är att han har problem med kroppen och nu måste förändra sina vanor.
”Vågen står still”, skriver han på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Olle Jönssons hälsobesked: ”Har själv varit drabbad”Brand logo
Olle Jönssons hälsobesked: ”Har själv varit drabbad”

Peter Norrström och exet Mirka Norrström blev kända för svenska folket när de medverkade i det populära programmet Familjen annorlunda.

I programmet visade de upp sin vardag med alla sina barn. Men efter 23 år tillsammans valde Peter och Mirka att gå skilda vägar 2016.

Peter och Mirka i Familjen annorlunda.
Peter och Mirka i Familjen annorlunda.

Sedan dess lever Mirka vad vi vet som singel. Men Peter har funnit kärleken på nytt i Jeanette. I somras slog paret på stort och gifte sig, vilket Peter kommenterat i ett meddelande till Hänt:

”Det stämmer att vi gift oss. Vi gifte oss på midsommardagen. Det var väldigt fint bröllop och var så mysigt att få gifta sig”, skrev han och la till:

Annons

Att få ha barnen med oss framme vid prästen. Det känns helt underbart att vara gift och känns tokbra”.

Peters ord om hälsokampen – måste gå ner i vikt för sina knäproblem

Peter och Jeanette driver tillsammans en blogg.

I ett av inläggen skriver nu paret om båda sina hälsokamper, som de måste ta tag i. Peter börjar med att skriva:

”Jag Peter måste gå ner några kg för att avlasta knät mer. Och jag vill få fram min styrka igen då jag alltid vart stark. Sen vill jag ner i kg för hälsans skull. Jag tycker sedan januari att jag inte sett någon förändring alls och tycker att vågen står still trots att jag ändå minskat ca 2,5 kg. Men frugan säger att jag minskat massor i cm. Vilket jag självklart inte trodde på.”

Han fortsätter med att berätta att han tydligen gått ner en storlek. De verkar som att paret har satt nyårslöften, då de pratar om vad som hänt sedan 1 januari.

”Men igår åkte vi iväg för att köpa byxor och då hittade jag ett par till mig och jag tog min storlek och sa dessa va perfekta men Nettan skrattade och sa att dom ska inte hänga sådär. Så tog en strl mindre och ja hon hade rätt! Dom satt perfekt på mig. Då såg jag mitt kvitto och kommer absolut fortsätta att vara hälsosam.”

Jeanettes ord om tiden efter sjukdomen

Även Jeanette verkar vilja bli mer hälsosam. Hon berättar att hon förut var väldigt aktiv, men att hon sedan hindrades på grund av sjukdom.

Annons

”Jag Nettan måste börja röra på mig efter allt jag gått igenom under 2 år. Jag brukade ALLTID gå minst 1 mil om dagen och dansa massor. Men sen blev jag sjuk och har inte kunnat gå ner i vikt alls. Hormonerna i kroppen spelar mig ett spratt och hoppas att jag snart är i rätt balans igen. Nu hon läkaren har jag fått veta att jag har alldeles för högt blodtryck och eftersom jag haft en stroke så måste trycket ner nu. Vi har ju haft endel att tänka på sista året och måste nu börja prioritera mig och min hälsa. Sagt och gjort! Sedan vi började har jag gått ner 5 kg och trycket är inte lika högt men ändå högt.

Nu gör vi vår resa på vårt sätt inga rätt eller fel. Vi äter allt men tror på balans mellan allt. Och det fungerar för oss. Så ni kommer få ta del av vår resa mot ett hälsosamt liv.”

Hänt har sökt Peter Norrström.

Annons