TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

13-barnsmamman Mirka Norrströms sjukdomsbesked: "Jobbigaste jag haft"

02 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Mirka Norrström
13-barnsmamman Mirka Norrström uppdatera ofta sina följare på sina sociala medier.
Nu delar hon med sig av den tuffa sjukdomskampen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars Lerin splittras från maken – efter sjukdomen i familjenBrand logo
Lars Lerin splittras från maken – efter sjukdomen i familjen

13-barnsmamman Mirka Norrström, 50, slog igenom i programmet Familjen Annorlunda, där tittarna fick följa familjer med stora barnskaror.

Mirka och hennes ex-man Peter Norrström var med i Familjen annorlunda i sju säsonger. Under åren både utökades familjen och splittrades. För i slutet var det enbart Mirka som ensamstående mamma till 13 barn som tittarna fick följa. Hon och exet Peter separerade efter 23 år ihop.

Programmet sände sin sista säsongen 2018 och sedan dess har Mirka vuxit sig stor på sociala medier. Hon driver bland annat en populär blogg och ett stort Instagram-konto där hon friskt delar med sig av sin vardag.

Mirka Norrströms sjukdomsbesked – bara dagar innan nyårsafton

Bara några dagar innan nyårsafton tog Mirka till sin Instagram för att berätta att hon drabbats av sjukdom, vilket resulterade i att hon varit sängliggandes i två dagar.

Annons

"De två senaste dagarna har jag befunnit mig i en dimma där jag haft noll koll på tiden. Sovit mest hela tiden med feber och haft så ont i huvudet och hela kroppen.", inledde Mirka sitt inlägg och fortsatte berätta att barnen fått ta hand om henne senaste tiden.

"Barnen har varit så duktiga och omtänksamma. Kevin har kommit och lagat mat då jag har knappt ens orkat ta mig till toan. Nu på kvällen har jag orkat vara uppe lite mer och hoppas att det vänder nu.…. Har precis tagit covid-test som var negativt…."

Tvingades ställa in nyårsplanerna

Det verkade inte som att sjukdomen ville ge med sig och några timmar innan årsskiftet bekräftade Mirka att det var influensan hon drabbats av och fortfarande var sängliggandes.

Annons

"Våran nyårsafton blev inte alls som jag hade planerat men barnen är glada över att jag mår lite bättre idag iaf och har orkat vara uppe och även ätit lite.", skrev Mirka på Instagram och fortsatte:

Den här influensan var något i hästväg. Och jag hoppas att jag har passerat det värsta nu."

Till Hänt berättar Mirka att familjen hade planer med vänner för att ringa in det nya året.

"Vi var bjudna till vänner för att fira som vi tyvärr fick avboka", skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Mirka Norrströms besked om sjukdomen

Några dagar senare publicerade Mirka återigen ett inlägg på Instagram där hon kunde meddela att hon äntligen var på bättringsvägen.

"Lite piggare men ju längre dagen går desto tröttare har jag blivit. Krafterna är verkligen obefintliga just nu men skönt att slippa febern iallafall"

Mirka kan hon bekräfta att hon börjar må bättre men att de senaste dagarna varit riktigt tuffa för 13-barnsmamman.

"Ja jag blev riktigt sjuk i torsdags bland det jobbigaste jag haft. Är feberfri nu men fortfarande riktigt svag och kraftlös", skriver Mirka till Hänt.

FOTO: Instagram

Annons