ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Norrströms tunga sjukdomsbesked – berättar om kampen

23 sep, 2022 
Peter Norrström
Peter Norrströms liv går som på räls och nyligen gifte han sig med sin stora kärlek Jeanette.
Men nu berättar han om pusselbiten som tynger honom.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Peter Norrström och exet Mirka Norrström blev väl igenkända av svenska folket när de medverkade i det populära programmet Familjen annorlunda.

I programmet visade de upp sin vardag med alla sina barn. Idag har Mirka hela 13 barn men efter att hon och Peter levt tillsammans i 23 år valde paret 2016 att gå skilda vägar.

Sedan dess lever Mirka vad vi vet som singel. Men Peter har funnit kärleken på nytt i Jeanette. Och nyligen nåddes vi av den stora nyheten att paret gift sig!

I ett meddelande till Hänt beskriver Peter sin enorma lycka.

”Det stämmer att vi gift oss. Vi gifte oss på midsommardagen. Det var väldigt fint bröllop och var så mysigt att få gifta sig”, skriver Peter i ett meddelande och fortsätter:

Annons

Att få ha barnen med oss framme vid prästen. Det känns helt underbart att vara gift och känns tokbra”.

Relationen mellan ex-makarna efter tuffa tiden

Sedan Familjen annorlunda-paret kom med beskedet om separationen har deras relation inte varit helt fläckfri. Sanningen är den att deras kontakt under ett tag nästintill var helt obefintligt trots att de har barn ihop.

Barnen har dessutom bott mestadels hos sin mamma Mirka. Men för en tid sedan berättade hon att relationen mellan henne och Peter idag är betydligt bättre och att de har tagit upp kontakten igen.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon i slutet av förra året.

Peters sjukdomsbesked – berättar om skadan

Livet verkar minst sagt rulla på för Peter som är nygift och tokförälskad i sin Jeanette. Men det finns en detalj där det är lite tyngre. Nämligen hälsan.

Annons

Peter berättar nämligen på sin blogg som han delar med hustrun Jeanette om ett knä som begränsar honom.

I ett meddelande för Hänt berättar han om skadan.

Det är en ny skada jag fick. Helt plötsligt fick jag tokont på jobbet och kunde inte stödja på benet. I över en vecka gick jag ändå och jobbade trots kraftiga smärtor. Kunde inte lyfta något utan att benet vek sig. Efter över en vecka kändes det som det rann från knät ner till foten och fick då ta mig till sjukhuset med lite tvång från frugan och kollegan.” skriver Peter.

Vidare berättar han att vid första undersökning hittade de inget. Men efter ultraljud och magnetröntgen visade det sig att han knät var allvarligt skadat.

Det visade sig vara en spricka i knät och ett stort ödem. Sen har det inte gett med sig och nu på sista undersökningen/röntgen så var menisken skadad på flera ställen och ödemet är kvar och sprickan med.”

Nu väntar en längre sjukskrivning för Peter och sjukgymnastik – och i värsta fall operation.

Nu blev det en förlängning av sjukskrivning med sjukgymnastik och ny röntgen i november som dom ska göra stående för att de hur det ser ut då. Måste även använda mig av kryckor vid lite mer ansträngning/ promenader. Har jag otur blir det operation sa de.

Vi får verkligen hoppas att Peter får hjälp med sitt skadade knä och att sjukgymnastiken hjälper honom tillbaka.

FOTO: Privat

Annons