Mirka Norrströms stora lycka – nya beskedet med ex-maken Peter

Mirka & Peter Norrström

Tv-profilerna Mirka och Peter Norrström gick skilda vägar för flera år sedan och har sedan dess inte haft en helt okomplicerad relation.
Men nu berättar Mirka om den stora lyckan.
”Så glad”, skriver hon.
0:38

Efter reklamen: Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

(0:38)

Slå på ljud

Mirka Norrström blev känd för svenska folket genom programmet Familjen annorlunda och har sedan dess delat med sig av sitt liv på sociala medier.

Den senaste tiden har hon haft det väldigt tufft. På sin blogg har hon varit öppen med att hon kämpar med psykisk ohälsa och att hon varje dag jobbar på att försöka hitta en balans i livet. Mirka har nämligen lidit av stress, sömnproblem och utmattning under en längre tid, och på sin blogg beskriver hon hur minsta lilla motgång kan få henne att bryta ihop totalt.

Men nu delar hon med sig av en glädjande nyhet. Detta gällande ex-maken Peter Norrström.

Mirka och Peter Norrströms relation

När Mirka var med i Familjen annorlunda var hon gift med Peter. Där kunde tittarna få följa deras vardag med barnen i hemmet utanför Uppsala under flera säsonger. Men plötsligt kom det tråkiga beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då varit tillsammans i 23 år, och många av tittarna var chockade när de fick läsa om beslutet.

Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

Se klippet här!

Drygt sex år har gått sedan Mirka och Peter separerade och sedan dess har relationen inte riktigt varit helt okomplicerad.

Barnen har för det mesta bott hos sin mamma och Mirka har tidigare berättat för Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Men i slutet av förra året kom hon med den glädjande nyheten att de tagit upp kontakten igen.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Hanna och Martin återförenade: ”Känns viktigt”

Hon gjorde det däremot tydligt att det inte finns någon chans till romans igen, och att vänskapen främst är för barnens skull och välmående.

Mirka Norrströms stora lycka – nya beskedet med ex-maken Peter

Men nu verkar saker och ting ha lättat mellan Mirka och Peter ytterligare. Något Mirka med glädje berättar om på sin blogg.

”Det kommer att ske lite ändringar med de fyra yngsta barnen från och med måndag. Då börjar de fyra att vara hos Peter och Nettan varannan vecka. Lilja och David är lite tveksamma över att vara ifrån mig så länge men jag vet att de kommer att vänja sig fort vi det och att det kommer att bli bra. För min utmattning kommer detta också bli bra så jag får lite mera tid för återhämtning”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är glad att vi har kommit så här långt.”

SENASTE NYTT!