Därför har Pernilla Wahlgren försvunnit från bloggen

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har bloggat i många år och än idag har hon en trogen följarskara. Men på senaste tiden har det ekat tomt från tv-profilen.
I podcastenWahlgren & Wistam berättar hon nu om anledningen bakom den plötsliga tystnaden.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära personligheter och är ständigt aktuell med något nytt. Är det inte Wahlgrens värld så är det Masked Singer, och är det inte Masked Singer så är det egna matlagningsprogrammet Yes Chef!. Men förutom att spela in massa program och vara aktiv på Instagram har Pernilla ännu en plattform där hon delar med sig av sitt vardagsliv. Sedan flera år tillbaka har Pernilla nämligen en blogg där hon fortfarande uppdaterar då och då. Men nu var det länge sen sedan sist, och många läsare börjar därför undra var hon håller hus.

Men nu berättar Pernilla varför hon tagit en paus från bloggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens plötsliga tystnad – följarna rasar

På bloggen kan man se att hennes senaste inlägg var den 20e maj och i kommentarsfältet är det därför många som undrar hur det kommer sig att hon inte skrivit sedan dess.

Mia Skäringers okända sjukdomskamp

”Jaha….Ingen uppdatering idag heller…Kunde ju skrivit något litet iallafall kan man tycka. Behöver ju inte vara de stora inläggen du brukar lägga ut”, skriver bland annat en person.

”Måste faktiskt instämma med en del andra som kommenterat här. Lite nonchalant att så markant strunta i dina följare så plötsligt. Livet är inte bara kärlek, tyvärr. Det inbegriper också ansvar och hänsyn till de som faktiskt, till dels, föder dig. En liten uppdatering tycker jag nog att vi ändå är värda? Vad tycker du?”, skriver en annan.

Men medan många är upprörda över att Pernilla låtit bloggen stå tom de senaste veckorna är det andra som uppmuntrar henne till att ta ett steg tillbaka och tänka på sig själv.

”Jag tycker bra att du tänker på dig själv nu. Vi får lyssna på podden och kolla Instagram så länge tills du har tid att lägga upp något i bloggen.Det är trist att folk blir arga. Det är nog för du brukar uppdatera så ofta. Kramar från mig”, skriver bland annat en person.

Därför har Pernilla försvunnit från bloggen – sanningen bakom tystnaden

Men att Pernilla inte har bloggat på länge är något som hon är väl medveten om, och i podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon att det helt enkelt har och göra med att hon prioriterat sitt privatliv. På senaste tiden har Pernilla nämligen blivit upp över öronen förälskad i pojkvännen Christian Bauer och detta har gjort att det inte funnits utrymme för bloggen just nu.

– Jag är fortfarande en av de få som har en blogg fortfarande och mina bloggläsare är så sura för att jag helt har struntat i de men jag har liksom.. nej, jag har varit uppfylld av så mycket annat, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts okända relation till Alice Stenlöf – bilderna avslöjar

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael visar upp Lotta Engberg i kärleksfull video

Senaste nytt