TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför har Magnus Carlsson tackat nej till att medverka i Let's dance

21 apr, 2021 
Magnus och Tony.
Magnus Carlsson har flera gånger fått frågan om att medverka i Let's dance.
Men varför har han tackat nej? Det svarar artisten på nu!
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Let's dance är ett omtyckt underhållningsprogram som troget dykt upp i tv-rutan varje helg på TV4 sedan 2006.

Nytt för årets säsong är att det är programledarna Petra Mede och David Lindgren som håller i det hela.

David Hellenius har tidigare varit programledare ända sedan starten och med tiden har haft flera olika starka TV4-profiler vid sin sida. Först var det Agneta Sjödin, sedan tog Jessica Almenäs över och sista säsongerna har Tilde de Paula Eby lett programmet med honom.

I år är det fler ändringar än bara nya programledare. Det är ingen publik med tanke på pandemin och programmet har även en helt ny sändningstid, efter 14 säsonger byter programmet från fredagar till lördagar.

Magnus Carlssons ord om Let's dance

Varje säsong är det nya svenska kändisar som deltar i programmet, allt från atleter till schlagerstjärnor. Men en person som ännu inte har medverkat i Let's dance är den folkkära artisten Magnus Carlsson.

Annons

Artisten har dock uttalat sig om just det på Instagram. Det är under en frågestund på Instagram som han fått frågan från en följare, om han kan tänkas ställa upp i programmet.

”Blivit tillfrågad många gånger, senast nu inför denna omgång. Man ska aldrig säga aldrig men inget jag har planer på. Kalendern är fullbokad med spännande grejer flera år framåt så nu väntar vi bara på lättade restriktioner”, skriver han.

Annons