LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Love island-exen ingen kontakt idag: ”Tyvärr”

14 sep, 2023 
LOVE ISLAND 2023
Frida och Emil lämnade Love island 2023 som ett par. Relationen fortsatte på distans hemma i Sverige – och sedan gjorde de slut.
Nu berättar Emil hur relationen ser ut idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”Brand logo
Julia Franzéns nya utseende: "Jag klippte av det”

Årets säsong av Love island blev en spännande och kärleksfull sådan. Nytt för i år var att Julia Franzén, 33, fick agera rollen som programledare. Bakom kulisserna befann sig Anis don Demina, 30, och Jonna Lundell, 29, och reagerade på saker och ting som hände i programmet.

Love island går ut på att tittarna ska rösta på vilket par de tycker har funnit äkta kärlek och när slutsignalen gick stod det klart. Tittarna hade sagt sitt och vinnarna blev inga mindre än Adrian Podde, 32, och Celine Axman, 21. Paret vann inte bara varandra, de kammade även hem vinstsumman på 500 000 kronor.

Celine och Adrian är däremot inte ett par längre. I somras gick de ut med beskedet att de går skilda vägar, ett beslut som ska ha varit gemensamt.

Annons

Därför har Frida och Emil gjort slut

I finalen stod det mellan tre par. Förutom Celine och Adrian så var det Emil Renmarker, 21, och Frida Hartman, 20, samt Nicci Hernestig, 23, och Andreas Deak, 26.

För Fridas och Emils del började kärlekssagan på distans eftersom Emil bor i Trelleborg och Frida i Stockholm.

– Det blir ju att jag är där uppe en del, och hon kan komma ner och bo hos mig så länge hon vill för jag har ju egen lägenhet och sådär. Så om distansen funkar och allting och vi fortsätter vara tillsammans kommer jag nog flytta till Stockholm. Vi har mycket att se fram emot, sa Emil till Hänt.

Men i somras kom beskedet; Emil och Frida bestämde sig för att gå skilda vägar.

"Detta är ett gemensamt beslut som är fruktansvärt jobbigt för oss då vi vi älskar varandra väldigt mycket och är bästa vänner! Vi har delat många fina minnen och haft så mycket kul tillsammans! Men detta är tyvärr vad som är bäst för oss båda just nu.", skrev Frida på Instagram.

emil, frida, love island

Så är Fridas och Emils relation idag – efter uppbrottet

Sedan dess har mycket hänt. Frida har blivit nära vän med Nicci Hernestig som är gravid och nyligen gjorde hon och Andreas slut. Frida och Nicci planerar bland annat en resa till Marbella för att få Nicci på bättre humör.

Med andra ord verkar Frida ha bra kontakt med vännerna från Love island, men nu kan Emil berätta att hans kontakt med Frida är nere på noll.

”Vi har tyvärr ingen kontakt alls längre, men vi har träffats några gånger på olika event och så och allt är helt lugnt mellan oss!”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons