ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Love Island–Nicci Hernestig och Andreas Deak väntar barn ihop

22 jun, 2023 
Nicci Hernestig och Andreas Deak
Ett av paren i Love island 2023 var Nicci Hernestig och Andreas Deak.
Nu kommer paret med glädjande nyheter – de väntar barn ihop!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarnaBrand logo
Därför umgås inte Paradise hotel-deltagarna – efter inspelningarna

Love island Sverige 2023 var en minst sagt händelserik säsong, beståendes av både kärlek och svek. Ett av paren som hittade varandra i villan var influenser Nicci Hernestig och Andreas Deak.

Paret tog sig hela vägen till final och slutade på en tredje plats, men det var bara början på kärleksresan. Hemma i Sverige fortsatte kärleken att blomstra och nyligen meddelade paret även att de flyttat ihop.

Men nu, bara månader efter programmet, kommer ännu mer glada nyheter – Nicci och Andreas väntar sitt första barn ihop!

Nicci Hernestig och Andreas Deak väntar sitt första barn ihop

Det är i ett gemensamt inlägg på Instagram som paret väljer att avslöja den stora nyheten.

”En kall och mörk vinterdag står vi på väg till ett flyg mitt i natten känns det som. Helt ovetandes om vad som väntar i horisonten. In i en värld som vi bara hade kunnat drömma om”, skriver de och fortsätter:

”Love island var platsen där vi fann varandra. Nu står vi här bara några månader senare och har inte bara varandra utan nu väntar nästa spännande utmaning i livet och vi längtar efter dig.”

För Hänt berättar de båda om lyckan.


”Det är fortfarande ofattbart! Men det känns helt fantastiskt.Det är samtidigt lite skrämmande men ändå så mycket glädje! Det har gått några veckor sedan vi först fick beskedet och det börjar landa och sjunka in allt mer”, skriver de och fortsätter:

”Vi är så sjukt tacksamma och uppskattar all stöttning och all kärlek vi har fått sedan vi gick ut med det! Det betyder något enormt för oss och vi hade aldrig kunnat föreställa oss den våg av kärlek som kommer till oss! Så vi kan inget annat än känna glädje!”.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons