Idol 2023 marknadsföring banner

Därför håller Sarah Dawn Finer pojkvännen Jonas hemlig – orden om relationen

26 jan, 2021 
Sarah Dawn Finer väntar sitt andra barn med pojkvännen Jonas.
Men vem är den mystiske sambon?
Varför pratar artisten aldrig om honom?
Annons
Sarah Dawn Finers nya glädjebesked – efter stoppade tv-succén
Sarah Dawn Finers nya glädjebesked – efter stoppade tv-succén

Den sjunde maj 2017 blev artisten Sarah Dawn Finer, 39, mamma för första gången. Dottern fick namnet Annie Grace och Sarah beskriver på Instagram att förlossningen som en rejält ojämn åktur men med ett mycket lyckligt slut.

Sarah Dawn Finer är gravid igen

Pappan till Annie Grace är Jonas Reinsjö, 39, som Sarah varit tillsammans med i några år. Jonas har fyra barn sedan tidigare, bland annat Maja Reinsjö, 19, från en tidigare relation.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det var väldigt omtumlande att få barn, ett eget och fyra bonusbarn dessutom i min relation så jag har barn i nästan alla åldrar kan man säga, har Sarah Dawn Finer tidigare berättat i podcasten Berghagen och Tess.

Detta betyder alltså att Jonas snart är sexbarns-pappa. Hur kommer det sig? Jo, Sarah är ju gravid igen!

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, förklarar Sarah Dawn Finer efter att hon avslöjat i Efter fem på TV4 att hon är gravid.

Sarah Dawn Finer
Sarah Dawn Finer.

Därför håller Sarah Dawn Finer pojkvännen Jonas hemlig

Sarah lever ett stillsamt familjeliv, men något hon är mycket privat om. Hon har tidigare inte kommenterat sitt privatliv och pojkvän avsevärt förutom att hon vill hålla det just privat. Orsaken?

Annons

”Jag försöker hålla mitt privatliv privat, och jag kommer fortsätta göra det med respekt för mitt arbete”, har Sarah tidigare skrivit på Instagram. Men hon passade då även på att poängtera att pojkvännen Jonas är fantastisk! Hon fortsatte:

”och för mitt förhållande med min fantastiska pojkvän Jonas, barnets far, och våra familjer”.

Sarah Dawn Finer
Sarah Dawn Finer.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Marcus Ericsson/TT

Annons