Därför gav Paul Michael Wrenkler immuniteten till Joanna Swica

Robinson Wrenkler & Joanna

I kvällens avsnitt av Robinson får Paul Michael Wrenkler möjligheten att ge en immunitet till någon i det andra laget. Den han väljer är tillslut Joanna Swica.
Nu berättar han för Hänt varför han valde som han gjorde.

Robinson är i full gång och tävlingen är nu på blodigt allvar. I programmet gör deltagarna allt för att bli immuna eller vinna fördelar, och man måste alltid vara på sin vakt för att se till att man tar rätt beslut.

I kvällens avsnitt av programmet får lag Nord plötsligt ett brev där det står att den som först hämtar kistan som ligger ute i vattnet får en fördel, och halvvägs in i brevet rusar Paul Michael Wrenkler ut i vattnet. Som väntat hinner han först ut och får därmed fördelen att påverka det andra lagets ö-råd. Men hans val är ingenting han vill diskutera med resten av gruppen.

Nu berättar han för Hänt varför han valde som han gjorde.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Wrenklers beslut i Robinson – gav immuniteten tillJoanna Swica

LÄS MER: Robinson-Viktoria avslöjar verkliga relationen med Alexander

I brevet står det att han kan rädda en person i lag Syds ö-råd genom att ge den personen en immunitet, och redan under lag Nords samtal på stranden börjar laget förstå att Wrenkler inte kommer att kompromissa med sitt val.

– Jag behöver inte säga något. Nu är det jag som har the power motherfuckers, svarar han när Johanna Thorén frågar hur tankarna går inför beslutet.

Han berättar alltså inte om sitt val för någon, men under ö-rådet kommer det fram att han valt att ge immuniteten till Joanna Swica.

Därför valde Wrenkler att ge immuniteten till Joanna

Då han inte diskuterade beslutet med någon är det ingen som vet hur han tänkte, men nu berättar han för Hänt hur det kommer sig att han valde som han gjorde.

– Nej men det var väl för att hon också kom in lite senare tillsammans med mig, Dennis och Lovisa. Så jag kände väl att jag ville ge den till någon som kanske kände att det var lite ovärt att komma in senare, säger han innan han fortsätter:

– Så det var framförallt det. Men även det att när man såg henne på tävlingar så köttade hon ju på. Hon kändes som en bra Robinson på något sätt. Och hon lovade att bjuda på en bira sen också.

Att han valde att inte diskutera beslutet med resten av laget är någon som han står fast vid än idag.

– Jag valde utifrån vad jag tyckte kändes bäst. För det spelade liksom ingen roll om jag gjorde det de ville för de skulle ändå inte behålla mig liksom, säger han.

LÄS OCKSÅ: Paul Michael Wrenkler om bråket i Robinson – därför startade konflikten

LÄS OCKSÅ: Robinson-Dennis Johansson väntar barn med flickvännen Ida Gunnarsson

Senaste nytt