LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gästar inte Christer Sjögren Bingolotto – sanningen bakom

21 okt, 2023 
Därför gästar inte Christer Sjögren Bingolotto – sanningen bakom
Varför har inte Vikingarna showat i Bingolotto-rutan, när man tänker efter? Vore inte de programmets mest perfekta gäster?
Hänt har frågat – och här har ni svaret!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad

Vikingarna är ett av Sveriges absolut populäraste dansband. Med Christer Sjögren, 73, i spetsen har bandet haft en lång och framgångsrik karriär.

De har dock trappat ner ordentligt de senaste åren. I fjol kom bandet med albumet The Final Tour - Live In Concert. Det är en inspelning från Cirkus i Stockholm där de bandat sina absolut största hits genom åren. Av namnet att tolka så började fansen misstänka att detta var slutet på en era och när Hänt nådde Vikingarnas pressansvarige Rickard Werecki bekräftade han att så är fallet. Albumet är Vikingarnas sista men spelningar har de än inte sagt att de slutat med.

– Ja detta är bandets sista album, sa han då.

På frågan ifall de kommer ha fler spelningar sa han:

Annons

– Det kommer att bli några enstaka konserter vi tar igen nästa år, det är på grund av konserter som släpat efter med anledning av tidigare pandemin och restriktioner.

Därför gästar inte Vikingarna programmet Bingolotto

Då Vikingarna inte uppträder ofta blir fansen mer otåliga, när ska de få se sina favoriter nästa gång? Man skulle kunna tänka sig att Vikingarna vore rätt in i målgruppen hos Bingolotto-tittarna, men där har de inte dykt upp.

Lotta Engberg i Bingolotto.
Lotta Engberg i Bingolotto.

När Hänt når Bingolottos pressansvarige så förklarar han att detta beror på att de bokar in artister som är aktuella, med till exempel turné eller ny platta.

I ett meddelande skriver John Sarafian:

”Vikingarna är väldigt populära och alltid välkomna till Bingolotto. Vår artistbokare står i kontakt med deras management och hoppas få till ett datum senare i år med riktigt kramgoa låtar”.

FOTO: ADAM IHSE / TT

Annons