LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför går Nemo Hedén och flickvännen Frida Marcher skilda vägar igen

25 nov, 2020 
Nemo Hedén och Frida
Sommaren 2019 hittade ex-paret Nemo Hedén och Frida Marcher tillbaka till varandra.
Men kärlekslyckan blev inte långvarig.
Nu förklarar podd-stjärnan att han och Frida återigen har valt att göra slut.
Annons
Fem snabba med Jasmine GustafssonBrand logo
Fem snabba med Jasmine Gustafsson

2016 avslöjade podd-profilen Nemo Hedén, 33, att han och flickvännen Frida Marcher, 30, väntade sitt första barn. Mitt under graviditeten gick Nemo ut med nyheten att de valt att göra slut.

“Sedan några månader tillbaka så har jag och Frida endast varit vänner. Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram”, skrev han på Instagram då.

Strax därefter föddes dottern Nova och trots att Nemo och Frida inte längre var ett kärlekspar verkade det som att de fick ihop familjepusslet med bravur. Men förra sommaren tog förhållandet ytterligare en plötslig vändning.

Nemo Hedén och Fridas återförening

I ett inlägg på Instagram förklarade Nemo Hedén att han och Frida hittat tillbaka till varandra.

”Denna gång släpper jag dig inte”, skrev Nemo intill en bild på dem två i juli 2019.

Månaderna som följde präglades av kärlek och glädje över återföreningen. Nemo och Fridas känslor för varandra verkade vara starkare än någonsin tidigare.

Annons

”Jag vet nu att du är kvinnan jag vill leva med. Jag vet nu att du är den jag vill ha fler barn med. Jag vet nu att du är den jag vill bli gammal med”, skrev Nemo på Instagram då.

Nemo och Fridas stora familjelycka

Det dröjde inte lång tid förrän bebis nummer två var på väg. Den andra graviditeten blev dock rejält mycket tuffare då Frida till en början väntade tvillingar, men tragiskt nog förlorade ett av fostren.

Lyckligtvis nog föddes ändå en frisk och glad flicka i mars. På Instagram avslöjade Nemo att de valt att ge henne namnet Noomi.

”Välkommen till världen älskade Noomi!”, skrev Nemo i ett kärleksfullt inlägg då.

Därför går paret skilda vägar igen

Sedan dess har familjelyckan varit total och i sociala medier har fansen kunnat följa Nemo Hedéns liv tillsammans med flickvännen Frida Marcher och döttrarna.

Men nu har vindarna vänt igen. På Instagram förklarar podd-profilen att han och Frida återigen har bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Vi gav verkligen OSS en andra chans på riktigt och fick 19 nya fina månader tillsammans + ett litet syskon till Nova. För detta är jag givetvis otroligt tacksam”, skriver han och fortsätter:

”Även om detta såklart är sorgligt och smärtsamt så är beslutet genomtänkt. Och ömsesidigt. Nu är fokus att göra det så bra som möjligt för barnen”.

FOTO: TV4, Instagram

Annons