LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

2 år efter uppbrottet – Nemo Hedén bekräftar återföreningen

09 jul, 2019 
Nemo Hedén återförenad med Frida
För två år sedan valde tv-profilen Nemo Hedén och Frida att gå skilda vägar. Nu bekräftar Nemo återföreningen med ex-flickvännen, som även är mamman till hans dotter.
Annons
Bingo Rimérs tårar efter tragiska händelsenBrand logo
Bingo Rimérs tårar efter tragiska händelsen

Nemo Hedén, 31, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan Kungarna av Tylösand 2010. I programmet fick man se Nemo festa hårt och när inspelningarna var över fortsatte hans liv att präglas av alkohol och droger. Sedan ett par år tillbaka är Nemo Hedén nykter och driver den framgångsrika podcasten Nemo möter en vän där han varje vecka intervjuar kända profiler.

I oktober 2016 berättade Nemo att han och dåvarande flickvännen Frida väntade barn. En månad innan förlossningen avslöjade Nemo Hedén att han och Frida bestämt sig för att gå skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Sedan några månader tillbaka så har jag och Frida endast varit vänner. Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram. Vi vill berätta detta officiellt för att slippa frågor, missförstånd och annat obekvämt”, skrev han i ett inlägg på Instagram och fortsatte sedan:

”Vi berättar detta nu och sedan kommer vi aldrig mer att prata om vår relation i sociala medier eller i intervjuer. För bådas skull. Men främst för vår lilla dotters skull. Vi ber er att respektera detta”.

Annons

Kortvariga relationen med Xenia Shumilova

I höstas träffade Nemo kärleken på nytt i Xenia Shumilova, 32. Paret träffades genom en gemensam vän som föreslog att de skulle gå på dejt med anledning av att de var så lika.

Xenia, tack för att du tycker om precis hela mig. Tack för att du lyfter och uppmuntrar ALLA mina knasiga galna extrema beteenden. Tack för att du är precis lika extrovert, babblig och störd som jag”, skrev Nemo i ett inlägg på Instagram när han presenterade sin nya flickvän för följarna.

Men relationen med Xenia Shumilova blev inte långvarig och sedan ett par månader tillbaka har Nemo Hedén varit singel.

Nemo Hedén bekräftar återföreningen med Frida

Nu har Nemo återigen träffat kärleken, men det är inte i vem som helst. Kvinnan i hans liv är nämligen ingen mindre än mamman till dottern Nova. På Instagram bekräftar tv-profilen återföreningen med Frida.

”Denna gång släpper jag dig inte”, skriver Nemo Hedén till en bild där paret pussas.

I kommentarsfältet är det tydligt att hans följare är glada över återföreningen.

”Men jag ryser!!! FAN så underbart!”, skriver Youtube-profilen Jonna Lundell.

”Stort grattis till er! Lycklig man blir, börjar fan böla nu alltså”, skriver en annan följare.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

Annons