Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nemo Hedéns kärlekslycka med flickvännen efter återföreningen

25 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Nemo och Frida finner kärleken igen.
Tidigare i sommar berättade tv-profilen Nemo Hedén att han och ex-flickvännen Frida hittat tillbaka till varandra. Nu hyllar han sin partner i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.
Annons
Nemo Hedéns kärlekslycka med flickvännen efter återföreningenBrand logo
Nemo Hedéns kärlekslycka med flickvännen efter återföreningen

Tv- och podcast-profilen Nemo Hedén, 32, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan Kungarna av Tylösand år 2010. Efter en längre tid av hårt festande och en ohälsosam livsstil är Nemo numera nykter, drogfri och driver den framgångsrika podcasten Nemo möter en vän där han varje vecka träffar och intervjuar kända profiler.

För tre år sedan blev Nemos flickvän Frida gravid och bara några månader efter avslöjandet berättade paret att de valt att gå skilda vägar.

”Sedan några månader tillbaka så har jag och Frida endast varit vänner. Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram. Vi vill berätta detta officiellt för att slippa frågor, missförstånd och annat obekvämt”, skrev Nemo Hedén i ett inlägg på Instagram.

Nemo Hedén återförenas med Frida

Strax efter uppbrottet började Nemo dejta en annan kvinna, men relationen blev kortvarig. Ytterligare en tid efter det berättade Nemo att han funnit kärleken på nytt – denna gång i ex-flickvännen Frida, som även är mamma till hans dotter. I ett inlägg på Instagram skrev han:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Denna gång släpper jag dig inte”, intill en bild där paret pussas.

I kommentarsfältet var det tydligt att hans följare var glada över återföreningen.

”Men jag ryser!!! FAN så underbart!”, skrev Youtube-profilen Jonna Lundell vid tillfället.

Nemo Hedéns kärleksförklaring till flickvännen Frida

Drygt två månader efter att paret hittat tillbaka till varandra publicerar Nemo Hedén ett långt inlägg på Instagram där han förklarar sin kärlek till flickvännen Frida. Nemo vet nu att hon är kvinnan i hans liv och att det är på riktigt denna gång.

”Vi har lärt känna varandra utan och innan. Den grund, stabilitet och trygghet som tidigare saknades i vår relation finns nu där. Och så plötsligt, i våras, så stod stjärnorna rätt. Vi blev vi. Och familjen blev komplett. Som i den vackraste av sagor”, skriver han i ett inlägg och fortsätter sedan:

”Jag vet nu att du är kvinnan jag vill leva med. Jag vet nu att du är den jag vill ha fler barn med. Jag vet nu att du är den jag vill bli gammal med. Wow, vilken grej va.. Jag älskar dig!”

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons