Pernilla Wahlgrens beslut efter framgångsrika karriären: ”Gillar det inte”

Tv-profilen Pernilla Wahlgren blir bjuden på många kändisfester men tackar nästan alltid nej.
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon nu varför.
– Jag känner bara "gud nej", säger hon.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Tv-personligheten Pernilla Wahlgren, 54, har nog ingen missat.

Svenska folket känner nog igen henne från flertalet tv-program så som Masked singer och hennes egna realityserie Wahlgrens värld.

Hon har även turnerat runt med teaterföreställningen Pernilla Wahlgren har hybris. Hon driver också podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med Sofia Wistam.

I realityserien Wahlgrens värld får tittarna främst följa Pernilla men också hennes barn Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 15.

I den senaste säsongen fick tittarna även se mycket av Pernillas nya pojkvän Christian Bauer, 56. Något som tittarna verkade vara minst sagt glada över.

Det gör alla i familjen Wahlgren Ingrosso

Pernillas barn är minst sagt populära och står ofta i rampljuset. Hennes äldsta son Oliver Ingrosso, 32, öppnade nyligen restaurangen Olli i centrala Stockholm och är även känd som DJ och musikproducent.

Framgångsrika dottern Bianca är en av Sveriges största entreprenörer och driver företagen Caia cosmetics och Ani.

Den populära artisten Benjamin dyker ofta upp i tv-rutan i olika musiksammanhang och har även sitt egna matlagningsprogram Benjamin's. Hans musik hamnar ofta på topplistan och nyligen uppträdde han på festivalen Lollapalooza i Stockholm.

Den yngsta sonen Theo Wahlgren har som sagt synts i Wahlgrens värld och börjar nu också synas allt mer på Biancas sociala medier.

Men att alltid stå i rampljuset kan också vara påfrestande. Nu berättar Pernilla om beslutet hon tvingats ta för att orka med sitt jobb.

Pernillas flykt från kändisfester: ”Det ger mig ingenting”

I Pernilla och Sofias senaste podcastavsnitt Bäst på fest berättar de om hur det är att mingla på sociala tillställningar. Och då berättar Pernilla sanningen om kändisfesterna.

Tv-kocken Thomas Sjögrens pik om Pernilla Wahlgrens utseende

Se klippet här!

– Jag gillar det inte. Herregud så många kändisfester min mamma har gått på och hon älskar det, men jag känner bara ”gud nej”. Jag slutade med de så kallade kändisfesterna när jag fyllde 50 år, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag prioriterar hellre att vara hemma i soffan och vara ledig. Slippa sminka mig och klä upp mig och sitta bland middagsbordet med människor man knappt känner och vara proffsig. Det ger mig ingenting.

Pernilla berättar sedan varför hon känner som hon gör.

– Jag vet inte om det har med ålder att göra eller om jag bara jobbar så mycket att jag behöver vara asocial när jag är ledig, avslutar hon.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!