ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför friade Pelle Hansson Edh till Louise – bara månader efter första träffen

23 jul, 2021 
AvMikael Einarsson
Pelle Hansson Edh & fästmön Louise Hedman
Det började med en kommentar på en bild som Pelle Hansson Edh publicerat på sin instastory.
Nu, några månader senare, är paret förlovade.
För Hänt berättar Bonde-Pelle nu hur det kommer sig att han friade till sin Louise bara månader efter att de träffats.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

Pelle Hansson Edh blev känd för svenska folket när han var med i TV4:s succéprogram Bonde söker fru år 2019. Precis som de andra killarna ville han hitta kärleken och snabbt fick han upp ögonen för brevskrivaren Karin Nordström.

Med tiden blev de ett par och efter programmet flyttade de ihop och skaffade hund tillsammans. Men kärleken tog slut och i augusti förra året meddelade Karin i ett inlägg på Instagram att paret valt att gå skilda vägar.

Sedan några månader tillbaka har dock Pelle en ny kärlek och i torsdags avslöjade bonden på Instagram att han friat till flickvännen Louise – som sa ja!

Nu berättar han för Hänt hur han och Louise träffades och hur det kommer sig att han friade efter bara några månader.

Bonde-Pelle avslöjar: Så träffades han och Louise

Det har blivit allt vanligare att par träffas på nätet eller via dejting-appar. Eller Instagram, som i Pelle och Louise fall.

Annons

– Det började i vintras med att jag lade upp en story på Instagram om snö. Jag frågade om det fanns fler som tyckte om snö. Då kommenterade Louise att hon också tycker om snö, så då började vi småprata lite om snö, avslöjar han och fortsätter:

– Sedan började vi prata i telefon, och det första samtalet varade i nästan fem timmar. Då kände jag ”vad hände där?”. Där och då kändes det som att vi hade känt varandra hela livet. Sedan har det bara rullat på.

Efter att ha pratat ett tag träffades de för första gången i februari, när Louise, som då bodde i Örebro, kom och hälsade på Pelle på gården i några dagar.

– Efter det sågs vi var och varannan helg, tills vi kände att det inte går att pendla så här, då bestämde vi oss för att flytta ihop, säger han.

Pelle berättar att Lousie inte hade någon aning om vem han var innan det började prata där.

– Hon visste inte ens att jag hade varit med i Bonde söker fru. Det var ganska skönt att få dejta på sidan om i lugn och ro, med någon som inte visste vem jag var, tack vare programmet, säger han.

Annons

Därför friade Pelle till Louise bara månader efter första träffen

För Hänt berättar Bonde-Pelle nu hur han friade till sin blivande fru.

– Jag tog med mig lite skumpa och så gick vi en liten promenad i kohagen, bland kossorna. Så där uppe i hagen gick jag ned på knä och ställde frågan. Jag kände direkt att jag ville gå ned på knä.

Vidare berättar Pelle att han planerat frieriet i två månader. På frågan hur det kommer sig att han ställde frågan just i torsdags svarar han så här:

– Jag kände att det var rätt tid att göra det. Det var nu eller aldrig.

Var du orolig att hon skulle säga nej?

– Nej, inte ett dugg. Det var därför som jag kände att det var dags att fråga. Jag känner att vi båda är på samma ställe i livet, säger han.

Annons