ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför försvinner Tareq Taylor helt från tv-rutan efter Stjärnorna på slottet

04 feb, 2022 
Tareq Taylor
Tareq Taylor är ett välkänt ansikte i tv-sammanhang.
Under senaste året har han synts i både den ena och den andra produktionen.
Men nu står det klart att den populära stjärn-kocken försvinner från tv-rutan.
Annons
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julaftonBrand logo
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

Stjärnkocken Tareq Taylor, 52, har tagit det svenska folket med storm. På kort tid har han blivit en av Sveriges absolut mest folkkära tv-profiler. Senaste tiden har vi sett honom i massivs av olika tv-produktioner.

Inte minst fick Tareq det prestigefyllda uppdraget att vara SVT:s julvärd under julafton 2021.

– Tårarna kom. Det var som att trycka på en knapp. Jag tror jag lade på luren till och med för att få ringa upp igen. Det känns otroligt stort, verkligen, sa Taylor i samband med att nyheten avslöjades.

Nu försvinner Tareq Taylor från tv-rutan

Tareq har även sitt egna matlagningsprogram Tareq Taylors matresa där han. tillsammans med sin far Seif och sin bror Zafer, reser till faderns hemland. De återbesöker platser från uppväxten och upplever landets matkultur. Nyligen kunde stjärnkocken avslöja den glädjande nyheten att det blir en säsong två av programmet men det dröjer innan dess. Tareq har även setts som jurymedlem i Bäst i köket och överraskades nyligen i TV4:s Secret Song.

Annons

På lördagarna har kocken dessutom lagat mat till deltagarna i Stjärnorna på slottet. I år har vi fått se Carola Häggkvist, Per Andersson, Grynet Molvig, Marika Carlsson, och David Lagercrantz i programmet. Men nu är säsongen av SVT:s långkörare slut och detta innebär att både Tareq och resten av gänget försvinner för tv-rutan.

På Instagram har Tareq däremot berättat att han nu kommer att fokusera på sina sociala medier. Han tar nämligen upp Youtube-karriären.

”Youtube-kanalen är på gång igen och det ligger ute en ny video inom kort”, skriver Taylor i ett inlägg.

Det blir en ny säsong av Stjärnorna på slottet – SVT:s ord om säsong 17

Ett glädjande besked som SVT kan presentera är däremot att det blir ännu en säsong av Stjärnorna på Slottet, det avslöjar de nu i ett mail till Hänt.

”Stjärnorna på slottet kommer tillbaka nästa år, teamet är redan igång med castingen av nya stjärnor för säsong 17”, skriver Madeleine Sinding–Larsen

FOTO: Björn Lindahl/Christine Olsson/TT

Annons