Därför försvinner Hellenius hörna helt från tv-tablån

DAVID HELLENIUS

Hellenius hörna är ett väldigt populärt program på TV4, men nu försvinner det spårlöst från tv-tablån!
Lasse Kronérs dotter Mathilda känslosamma ord i Hellenius Hörna
Slå på ljud

Årets säsongspremiär av Hellenius hörna blev inte riktigt som den brukar vara. Avsnittet kom att kallas Hellenius hörna Special och David Hellenius, 47, gästades av 20 gäster! Tanken var att slå två flugor i en smäll och låta David presentera höstens program på TV4 samtidigt som han själv får göra intervjuer med de aktuella personerna.

Självklart blev det succé och att slå på TV4 på söndagskvällarna verkar vara populärt bland svenska folket.

David har lett Hellenius hörna under 13 säsonger, men tidigare i år testade han på något nytt – nämligen att vara programledare för Masked singer!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

David om succén i Masked singer

Programmet slog nya rekord i tittarsiffror och när David fick ta del av det fina resultatet berättade han i ett pressmeddelande om hur han tar emot den glada nyheten.

– Det är otroligt roligt! Att vi redan första veckan lyckas slå populära och inarbetade ”Bäst i test” känns helt overkligt. Personligen är jag både glad och lättad. Att ta steget och lämna tryggheten i Let’s Dance efter 15 år var såklart nervöst men jag längtade verkligen efter en ny utmaning, sa David då och fortsatte:

– För mig är Masked Singer oemotståndlig stor underhållning och att både kritiker och tittare håller med är helt underbart!

David Hellenius gjorde med andra ord starkt intryck på TV4-tittarna i Masked singer och i somras kunde kanalen gå ut med att tittarna kan vara lugna – det blir en säsong till!

Därför försvinner Hellenius hörna 2021 – TV4:s beslut

Men det finns ju faktiskt ett till tv-program som tittarna starkt förknippar David Hellenius med – nämligen Hellenius hörna. Men efter söndagens avsnitt försvinner det helt från tablån!

Det är nämligen säsongsavslutning och det är dags för David att ta lite ledigt.

Hänt har sökt TV4 angående framtiden för Hellenius hörna.

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrosso visar upp sonens nya lägenhet

LÄS OCKSÅ: Lotta och Mikaels okända bråk – nu avslöjar de

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN