Därför flydde Skam-William från festen: "Inte beredd"

Hela Sveriges presskår stod redo med kameror och live-uppkoppling när Thomas Heyes anlände till modevisningen i Stockholm på tisdagskvällen. Men kaos utbröt när Skam-skådespelaren vägrade ge en enda intervju och flydde från röda mattan efter bara några sekunder.

SKAM-skådespelaren Thomas Hayes flögs in till Sverige för att medverka på PR-byrån Perfect Day’s modevisning under tisdagskvällen. Under dagarna fram till visningen har vi sett Thomas strosa runt på gatorna i Stockholm och besöka populära inneställen som nattklubben ”Brillo”.

Internet har svämmat över av fans som alla längtat efter att få se ”William” ge intervjuer på röda mattan. Men på tisdagskvällen dissade stjärnan alla som kommit för att få se honom. Journalister och tv-reportrar från Sveriges största mediahus stod redo i foajén till Gamla Riksarkivet där visningen av modemärket Daisy Grace skulle äga rum.

LÄS OCKSÅ: Skam-William har landat i Sverige – flögs in i hemlighet

Fashion Week Stockholm, Daisy Grace, 2017-01-31

Thomas Hayes klev in, lät sig fotas en kort stund på röda mattan – men nekade sedan alla frågor och försvann från platsen.

– Det är första gången han är i Sverige sedan hans medverkan i Skam, så han var inte beredd på hur känd han faktiskt är här. Folk hade fått reda på var visningen skulle hållas och åkt med sina föräldrar från småstäder i Sverige för att se honom, säger Redgert.

Han berättar att överenskommelsen innan var att Thomas endast skulle medverka på arrangemanget som gäst.

Många fans uttryckte sin besvikelse över att Thomas försvunnit så snabbt på platsen men Redgert menar att skådespelaren inte hade några skyldigheter gentemot pressen.

– Han har inga skyldigheter mot någon även om det alltid finns förväntningar på kända gäster att ställa upp på bild och svara på frågor, säger Redgert.

Under middagen fick profiler som Bianca Wahlgren Ingrosso, Molly Pettersson Hammar och Chloe Schutermann dela bord med stjärnan och sedan festade de inbjudna gästerna tillsammans hela kvällen. Enligt Redgert lämnade inte Thomas Hayes förrän kring midnatt, och på hans Snapchat delade han med sig av kvällen. Vi på Hänt hoppas att han hade en härlig kväll och att han återvänder till Sverige snart igen!

Här ser du Hänts tidigare Live-sändning från röda mattan i tisdags.

LÄS OCKSÅ: Kissie om romansryktet med ”Skam”-stjärnan: ”Vi snackar”

LÄS OCKSÅ: Saga, 18, om mötet med Skam-William: ”Jag är chockad”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!