Därför fick Ludde en andra chans i Gränslandet efter att ha röstats ut igen

Ludvig Andersson och Anders Öfvergård i Robinson 2021

När Ludvig Andersson har blivit lite som en jojo i Robinson 2021.
Han har fått åka till Gränslandet två gånger och har nu ännu en chans att ta sig tillbaka till tävlingen efter att ha åkt ut två gånger.
Nu svarar TV4 på varför Ludde fått fler chanser än de andra deltagarna.

Finalen av Robinson 2021 närmar sig och årets säsong har varit riktigt händelserik. Tv-tittarna har fått ta del av allt från blod, svett, tårar och fusk!

Beskedet till Ludvig efter att ha blivit utröstad en andra gång

LÄS MER: Därför diskades inte Wilma från Robinson – Gränslandet efter fusket

Deltagaren Ludvig Andersson har blivit lite som en jojo i Robinson 2021. Han blev utröstad i ett ö-råd och fick då åka till Gränslandet. Där har deltagarna möjlighet att tävla sig tillbaka till Robinson genom att slå ut andra utslagna deltagare.

Ludvig visade sig vara bäst i tävling och fick då möjlighet att komma tillbaka till Robinson igen. Men efter att ha blivit utröstad en gång visade det sig inte vara så lätt att komma till tävlingen för att stanna, även om det var Ludvigs mål.

Till nästkommande ö-råd lyckades Ludvig inte ta någon immunitet, vilket ledde till att han återigen fick flest röster på sig. När han skulle lämna Robinson för en andra gång meddelade Anders Öfvergård att hans resa i tv-programmet inte var slut, utan att han skulle bege sig till Gränslandet en andra gång. Han har alltså nu en tredje chans att ge sig in i Robinson och vinna hela balunsen.

Detta är ytterst ovanligt och frågan är om det ens har hänt någon gång tidigare?

Ludvig får beskedet om att han ska till Gränslandet en andra gång

Ludvig får beskedet om att han ska till Gränslandet en andra gång.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4 svarar – sanningen bakom Ludvigs comeback i Robinson 2021

Hur kommer det sig att Ludvig Andersson har fått en extra chans? En chans mer än resten av deltagarna? Nu svarar TV4.

– Ludde skickades tillbaka till Gränslandet en andra gång eftersom det behövdes fyllas på med deltagare efter det att folk blivit diskade samt fått åka hem, Gustav Carlsson, exekutiv producent för Robinson, till Hänt.

Alexander Chennaoui och Tova-Sophia Aronsson diskvalificerades från Robinson 2021 efter att ha handlat på en mataffär under inspelningarnas gång.

Robinson sänds måndag till torsdag klockan 19.30 och söndagar klockan 21.00 på TV4. Programmet finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Så träffade Robinson-William Seth-Wenzel pojkvännen Pontus

LÄS OCKSÅ: TV4:s svar om upplägget för Gränslandet i Robinson – så går det till

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!