Därför är inte Niclas Wahlgren med i Wahlgrens värld på Kanal 5

Därför är inte Niclas Wahlgren med i Wahlgrens värld på Kanal 5
Hela släkten syns nästan varje vecka i "Wahlgrens värld" – alla utom en. Nu svarar Niclas Wahlgren på frågan varför han inte medverkar i Kanal 5-programmet.
Annons

Wahlgrens värld är ett av Kanal 5:s mest populära tv-program och varje vecka samlas tittarna för att få följa Pernilla Wahlgren, 50, och dottern Bianca Ingrosso, 23, i deras vardag.

Men det är inte bara mor och dotter som syns i programmet. Också Pernillas föräldrar Hans Wahlgren, 80, och Christina Schollin, 80, har en stor plats i serien, precis som Biancas syskon Oliver Ingrosso, 27,  Benjamin Ingrosso, 20, samt Theo Wahlgren, 11.

Annons

Också Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 41, hans ex-fru Jessica Wahlgren, 42, och deras barn medverkar flitigt i programmet. I förra säsongen fick tittarna till och med följa med till den mer okända storebrodern Peter Wahlgren, 54, och hans familj i Dalarna. Ofta är också Pernilla Wahlgrens ex-make  Emilio Ingrosso, 52, och hans fru Åsa, 43, med i rutan när Bianca och Benjamin hälsar på hos dem på Mallorca.

Men en som har lyst med sin frånvaro i programmet är Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 51. Han har hittills, på de tre säsongerna som sänts, inte medverkat alls trots att han själv är ett känt ansikte som bland annat är artist, skådespelare och radioprogramledare.

Annons

När Hänt frågar varför han inte har medverkat i “Wahlgrens värld” än, trots att resten av släkten har gjort det, svarar han hemlighetsfullt i ett meddelande:

“Har inget bra svar på det, men man vet aldrig vad som händer”, skriver han.

Vi håller tummarna för att han dyker upp i framtiden!

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar på Kanal 5 och Dplay. 

Foto: IBL

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…