ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då blir Danny Saucedo pappa – avslöjandet om gravidlyckan med Anna

24 aug, 2023 
Frida Eklöf
Danny Saucedo, Anna Eriksson
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson väntar sitt första barn.
För Hänt berättar Danny nu hur det känns att bli pappa, om det är en flicka eller pojke och när bebisen är beräknad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”Brand logo
Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”

Danny Saucedo, 37, klev in i Idol 2006 och charmade direkt det svenska folket. Även om han hamnade på en femteplats i tävlingen har hans karriär endast gått från klarhet till klarhet.

Danny har många strängar på sin lyra och förutom sin lysande artistkarriär är han även programledare i den nya humorserien Ägd av Danny, där han lurar kändisar och sätter dem i obekväma situationer innan han till slut avslöjar att det är ett spratt. Nyligen släppte han även sitt egna skönhetsmärke EDO.

Danny Saucedo ska bli pappa för första gången

Det var i början av augusti som mellostjärnan kom med den glädjande nyheten att han och flickvännen Anna Eriksson väntar sitt första barn. Det var på Instagram som Danny bekräftade lyckan i en bild på Anna där hon poserar med den synliga gravidmagen.

”Baby bakin”, skriver Anna och Danny till bilden.

När Hänt träffar Danny på Amazon Primes sommarfest berättar han gladeligen om tillökningen i familjen och att det var väntat.

Annons

– Jag tänkte säga att det känns overkligt, men det känns väldigt verkligt och väldigt väntat. Jag har velat bli farsa sedan jag var 20 bast så jag är redo. Det kommer säkert vara fruktansvärt men samtidigt helt underbart på samma gång, säger en glad Danny.

Vidare berättar han att de har tagit reda på könet men inte vill avslöja om det är en flicka eller pojke som gömmer sig i magen. Paret har även börjat diskutera barnnamn men vill inte riktigt spika något innan dess att bebisen är född.

– Ja det har vi, jag vet vad det är men jag kommer inte säga det. När den kommer blir det lite så här, det här är en Janne, Olle, Olivia eller jag vet inte vad det blir, säger Danny till Hänt.

Bebisen är beräknad till början av december, och vi önskar Danny och Anna all lycka till!

Så träffades Danny Saucedo och Anna Eriksson

Annons

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då i intervjun.

Sedan dess att paret blev offentligt har vi kunnat se dem tillsammans i flera olika sammanhang, som på röda mattan, där de ibland går att skymta tillsammans.

Men också på deras sociala medier där paret titt som tätt postar kärleksfulla bilder på varandra och fina hyllningsord – men utöver det är paret relativt privata med sin relation.

FOTO: HÄNT TV, Karin Törnblom/TT

Annons