ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedo om tiden ifrån flickvännen – nu kommer det fram

16 feb, 2023 
Michaela Mastad
Jonna Lawaetz
Danny Saucedo kilar stadigt med flickvännen Anna Eriksson och de syns flitigt tillsammans vid offentliga sammanhang och på varandras sociala medier.
Men nyligen ägde alla hjärtans dag rum och högtiden firade Danny ensam – utan Anna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

Den folkkära artisten Danny Saucedos kärleksliv har alltid varit väl omtalat. 2013 fann Danny kärleken i Molly Sandén och de höll ihop i sex år innan de gick skilda vägar.

Molly har tidigare berättat i en intervju med Dagens Nyheter om varför det tog slut med Danny.

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, har Molly tidigare sagt till tidningen.

Så träffade Danny Saucedo flickvännen Anna

Men idag har båda gått vidare och funnit kärleken på nytt. Danny Saucedo i modellen Anna Eriksson och Molly Sandén i musikern David Larson som hon nu väntar barn med.

Danny fann kärleken i Anna under hösten 2019 och artisten har tidigare berättat för Aftonbladet att de har flera gemensamma vänner – något som bidrog till att det blev de två från första början.

Annons

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då till tidningen.

Danny Saucedo om tiden ifrån flickvännen Anna

Paret har sedan dess kilat stadigt och vi får se lite hyllningar och fina bilder på Instagram titt som tätt – men de är relativt privata med sin relation.

Båda verkar också ha fullspäckade karriärer som innebär en hel del resor utomlands och paret verkar också tycka om att resa. Något som blev tydligt när det var dags att fira alla hjärtans dag för paret.

När Hänt träffar Danny på röda mattan på eventet Daisy Beauty Awards berättar han att han firade alla hjärtans dag utan Anna.

– Jag och min VD Johan käkade middag ihop. Min tjej är i Gambia så vi fick ta hand om varandra istället, berättar han.

Det blev ingen distansromantik med ett Facetime-samtal eller så?

– Nej det blev ett hjärta, enkelt, säger han.

På alla hjärtans dag publicerade Danny en bild på flickvännen och skrev ett fint hjärta till. Så fint!

Screenshot Danny Saucedos Instastory.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Sandberg/TT

Annons