LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedo ska bli pappa - visar upp gravidlyckan med flickvännen Anna

06 aug, 2023 
Moa Risberg
Danny Saucedo blir pappa.
Mellostjärnans glädjebesked tillsammans med flickvännen Anna.
Två ska bli tre.
Danny Saucedo ska bli pappa!
Annons
Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”Brand logo
Danny Saucedo flörtiga kommentar till Bianca Ingrosso: ”Wow”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mellostjärnan och artisten Danny Saucedo, 37, är tillsammans med modellen Anna Erikson. Under söndagen gick paret ut och delade med sig av en spännande nyhet på sina Instagramkonton.

Nämligen den glädjande nyheten att de väntar tillökning till den lilla familjen. I inlägget syns Anna poserandes med en gravidmage.

”Baby bakin”, skriver Anna och Danny till bilden.

Paret publicerade inlägget på Instagram och avslöjade att de ska bli föräldrar.

Träffades genom gemensamma vänner

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa artisten då i intervjun.

Annons

Sedan dess att paret blev offentligt har vi kunnat se dem tillsammans i flera olika sammanhang, som på röda mattan, där de ibland går att skymta tillsammans.

Men också på deras sociala medier där paret titt som tätt postar kärleksfulla bilder på varandra och fina hyllningsord – men utöver det är paret relativt privata med sin relation.

Får barn månader efter exet Molly Sanden

Den folkkära artisten Dannys kärleksliv har alltid varit väl omtalat. 2013 träffade Danny artisten Molly Sandén och föll pladask för henne. Paret gick sedan skilda vägar efter sex år tillsammans.

Molly lever idag tillsammans med kärleken och musikern David Larson som hon nu har fått barn tillsammans med. Paret blev föräldrar till en liten son i juni detta året.

Bara månader innan exet Danny och flickvännen Anna också är beräknade att bli föräldrar, vilket inte utesluter möjligheten att exen Danny och Molly blir föräldrar under samma år.

FOTO: TT, Instagram

Annons