AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns stora bebislycka – könet på barnet bekräftat

09 jun, 2023 
Molly och Sandén
Molly Sandén och pojkvännen David Larson har fått barn.
Nu kan Hänt avslöja om det är en flicka eller pojke som artistparet har fått.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stortBrand logo
Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stort

I början av 2023 gick artisten och sångerskan Molly Sandén, 30, ut med att hon och kärleken David Larson, 35, väntade barn. Det var genom en video på plattformen Tiktok som Molly avslöjade den glädjande nyheten.

Under torsdagskvällen bekräftade Molly plötsligt att bebisen var född. Detta genom ett inlägg på Instagram där hon delade med sig av en gäng bilder på barnet som dessvärre var relativt dolt. Det var bilder där barnet var inlindat i en filt, låg i vagnen och en bild på bebisens hand.

Molly Sandén har fått en pojke – könet bekräftat

I kommentarsfältet regnade det in gratulationshälsningar till paret som fått sitt första barn. Men blev det en liten pojke eller flicka? Hänt har varit i kontakt med Skatteverket som nu bekräftar att det är en son som Molly har fått.

Annons

Pojken har i nuläget inget namn registrerat. Kanske har föräldrarna ännu inte bestämt sig för vad de vill namnge pojken eller så har uppgifterna bara inte registrerats än.

– Nej det gör inte det. Det finns lite sketch och vi provar lite olika just nu, sa hon då.

Molly Sandéns kamp under graviditeten: ”Tufft”

Fansen har under fått följa med Molly under graviditeten då hon flitigt delat med sig av nya bilder på bebiskulan. Hon har även varit öppen med de något tuffare stunderna under graviditeten. I en intervju med Aftonbladet berättade hon nämligen om hur hennes diabetes påverkades av graviditeten.

– Det är tufft med diabetesen, men jag är tacksam att jag har möjlighet att ändra om i schemat och vara lite flexibel, så det har funkat jättebra, sa då Molly.

Vid samma tillfälle delade Molly med sig av sina känslor kring om hon kände sig redo för mammalivet.

– Inte alls. Jag tror inte riktigt man kan göra det ändå, så jag försöker bara må bra.

Hänt har utan framgång sökt Molly Sandén och David Larson.

FOTO: TT/Instagram

Annons