LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns avslöjande om könet på bebisen: ”Det vet vi”

22 apr, 2023 
André Färnsveden
Molly Sandén.
Molly Sandén ska bli mamma.
När hon dyker upp på Elle-galans röda matta berättar hon om tankarna inför att föda sitt fösta barn – och kommer med ett avslöjande om könet på bebisen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”Brand logo
Kenza Zouiten om att bli mamma för tredje gången: ”Vad har vi..?”

Molly Sandéns, 30, kärleksliv har varit väldigt omtalat då hon haft relationer med några av Sveriges största flickidoler – Eric Saade och Danny Saucedo. Molly och Eric var länge ett hett par under tonåren men 2012 skulle det komma att ta slut.

Året därpå blev hon tillsammans med Danny och var vid en tidpunkt var hon även förlovad med honom, men paret valde att gå skilda 2019.

Idag är hon tillsammans med musikern och skådespelaren David Larson och de väntar sitt första barn ihop. Det avslöjade Molly Sandén i en video på Tiktok. Hon höll en pappersboll i handen och siktade mot en papperskorg. Över videon hade hon skrivít: ”Missar jag så är jag gravid”, och mycket riktigt missade Molly, som sedan vände sig mot kameran om visade upp gravidmagen för första gången.

Annons

Molly Sandén om känslorna inför att bli mamma

Nyligen visade Molly Sandén upp gravidmagen igen – fyra månader efter första avslöjandet. Det i samband med årets stora modeevent Elle-galan. Molly dök upp på röda mattan i tjusig lila klänning som systern Mimmi Sandén och designern Alexandra Andersson sytt ihop. För Elle berättar hon att inspirationen för klänningen var rödkål.

– Det är min syster Mimmi Sandén tillsammans med otroliga designern Alexandra Andersson som sytt, och rödkål var faktiskt en inspiration, säger hon.

Vidare får hon frågan om känslorna inför att hon ska bli mamma för första gången.

– Jo men det känns fantastiskt. Eller alltså det är väl både och. Det låter konstigt att säga att det bara är en känsla. Det är massa känslor, men det ska bli så coolt, mysigt och spännande, säger hon till Elle.

Är du nervös?

– Det pendlar, men alltså jag tror inte det. Det är inte den starkaste känslan iallafall.

Molly Sandén om namnet och könet på bebisen

Vidare får Molly frågan om hon och David har tänkt på ett namn till bebisen. Hon förklarar att de har börjat titta på det men har ännu inte kommit fram till något.

– Nej det gör inte det. Det finns lite sketch och vi provar lite olika just nu, säger hon.

Det paret däremot vet är vilket kön bebisen kommer att ha, avslöjar Molly. Men det är något som de väljer att hålla för sig själva.

– Det vet vi men det säger jag inte, säger Molly och skrattar.

FOTO: TV4, Christine Olsson/TT

Annons