Eric Saades första om exet Molly Sandéns gravidlycka

Molly Sandén Eric Saade

Molly Sandén avslöjade nyligen att hon var gravid.
Nu har expojkvännen Eric Saade uttryckt sin första ord om hennes lycka.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Sandén om klädvalet på NK-galan
1:06

Efter reklamen: Molly Sandén om klädvalet på NK-galan

(1:06)

Slå på ljud

Molly Sandén, 30, har sedan en längre tid var tillsammans med musikern David Larsson. Paret träffades 2019 och när Hänt mötte David två år senare uttryckte han starka ord om sin flickvän.

– Det bästa med Molly är att hon har en blick för livet som är väldigt ljus utan att det bli tråkigt. Jag älskar att se världen ur hennes ögon. Jag är mer lagt åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Det finns massa… jag älskar henne, sa han då.

Men långt innan Molly träffade David var hon tillsammans med popsångaren Eric Saade, 32.

Molly Sandéns ord om exet Eric Saade

Förra året släpptes en dokumentär på SVT, Ingen lurar Molly igen. I den går sångerskan in på sin tid efter plötsliga uppbrottet från Eric Saade. Efter att paret gjorde slut var Molly extremt förbannad på Eric, förklarar hon i dokumentären.

Why am I crying är en av de första låtarna jag skrivit som jag faktiskt är stolt över i dag, säger Molly Sandén i dokumentären och fortsätter:

– Jag kände nog att jag hade mycket mer kontroll. Jag var också så jävla förbannad under den här perioden, jag var skitarg på Eric, alltså så arg på Eric. Jag var så krossad över hur den relationen slutade.

Hon förklarar att Eric inte ville att hon skulle skicka in låten men hon kände sig förminskad och ville inte vara den ”glada tjejen”mer.

– Det här var hämndperioden. Jag orkade inte spela den ”glada tjejen” hela tiden.

Vidare berättar Molly att hon idag mår bättre.

– Jag har alltid längtat efter att få ha ett så här bra team omkring mig, men att jag på något sätt är den som styr. Det har inte alltid varit så.

– Nu får jag styra mitt egna universum från början till slut och om det inte blir bra är det mitt livs största failure.

Eric Saades första ord om Molly Sandéns graviditet

Det var på Tiktok som Molly först avslöjade sin graviditet. I videon höll hon i en pappers boll och siktade mot en papperskorg. I texten stod det:

Om jag missar är jag gravid

Och mycket riktigt missar Molly papperskorgen innan hon vänder kameran och håller om sin gravida mage.

När Molly sedan delade ett inlägg på Instagram och avslöjade sin graviditet fanns en viss expojkvän i kommentarsfältet. Eric Saade kommenterade nämligen Mollys lycka under bilden.

Boss mom”, kommenterar Eric.

Grattis Molly!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN