Danny Saucedo om beslutet efter uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedo om beslutet efter uppbrottet från molly Sandén i nyhetsmorgon
Förra veckan bröt Danny Saucedo tystnaden om uppbrottet från Molly Sandén, vilket hon bekräftade redan i början av mars. När Danny gästade Nyhetsmorgon söndag berättade han om sitt nya livsbeslut.
Annons

Det var i början av mars i år som Molly Sandén bekräftade att relationen med Danny Saucedo fått ett slut. När hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix Megapol fick hon frågan om hon var singel.

Annons

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då och fortsatte:

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Först förra veckan uttalade sig Danny Saucedo om uppbrottet. I en intervju med Expressen berättade han att han fokuserar på sitt välmående och sin karriär. Beslutet om att gå skilda vägar var gemensamt och det finns inget ont mellan honom och Molly Sandén.

Annons

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut.

Under gårdagen gästade artisten Nyhetsmorgon på TV4 för att prata om sin kommande show, The run away show. Men han fick också frågan om hur han hanterar frågor från journalister som handlar om hans privatliv, något han uttalat inte gillar.

– Folk är intresserade av ens privatliv, och det förstår jag, eftersom jag är en offentlig person, och det är även Molly. Men det finns inget mer att säga än att vi älskar varandra, men det är slut, säger han i Nyhetsmorgon.

Prioriterar sig själv

Trots att relationen fått ett slut mår Danny Saucedo bra. Hans fokus ligger helt och hållet på sig själv.

– Jag mår bra, jag mår jättebra. Det är nytt för mig, det är nytt för henne. Det är vår. Det är nytt, det är kul, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag försöker vara kär i mig själv. Om jag inte kan vara kär i någon annan, så kan jag väl vara kär i mig själv.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…