Kommer Paradise hotel 2021 visas igen på Viaplay? VD:ns ord

Paradise hotel alla deltagare 2021 och Nicole Falciani

Alla avsnitt av Paradise hotel 2021 har plockats bort från Viafree och Viaplay.
Kommer programmet tillbaka?
Här kan du läsa VD:ns ord om beslutet.
Slå på ljud

Paradise hotel 2021 drog igång tidigt i våras och som vanligt blev det snabbt succé. Ett gäng singlar checkade in på Paradise hotel i Mexiko i hopp om att kamma hem vinstsumman på en halv miljon kronor.

När alla deltagare avslöjats visade det sig att fyra av dem var kända sedan tidigare, så kallade ”All stars”.

Paradise hotel 2021 stoppas

Det blev ingen stillsam säsong denna vår. Efter några veckor beslutade nämligen Nent Group att plocka bort hela säsongen av Paradise hotel 2021 från både Viafree och Viaplay.

”Dagens episod av Paradise Hotel som finns på Viafree och Viaplay har tills vidare, liksom resten av säsongen, plockats bort från streamingtjänsterna medan utredning pågår”, skriver Nent Group i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Bakgrunden är att en manlig deltagare gått över gränsen vid ett antal tillfällen mot två kvinnliga deltagare. Konsekvensen blev att den manliga deltagaren tvingades lämna programmet. Dagens nya uppgifter är av den karaktär att ytterligare åtgärder nu vidtas.”

Andy Fresh, Lisa Sidén, Nicole Falciani och Bettina

Paradise hotel 2021.

FOTO: Patricia Recourt/Viaplay

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Rickard Olsson om sanningen bakom avhoppet från Bingolotto

Kommer Paradise hotel 2021 visas igen?

Frågan är ju nu om alla avsnitt av säsongen är borta för alltid? Eller kommer avsnitten komma tillbaka? I så fall när? Kanske stoppas säsongen helt och inget mer kommer att visas? En del tv-tittare hoppas nog att just ”paus” menas att programmet kommer komma tillbaka sinom tid.

Anders Jensen som är VD och koncernchef för Nordic Entertainment Group kommenterar nu saken. Och vad det verkar så kommer ett beslut om att visa, eller inte visa, resterande säsong av Paradise hotel 2021 fattas längre fram.

– Jag har idag fattat beslut om att pausa Paradise hotel efter att ha nåtts av ny information som jag ser oerhört allvarligt på och avser gå till botten med, säger Anders Jensen.

När och om Paradise hotel kommer komma tillbaka till Viaplay verkar alltså ännu oklart.

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani om relationen med Rebecca Stella

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Viktor i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

FOTO: Viaplay, Patricia Recourt

SENASTE NYTT!