TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Arvingarna kan göra comeback i Så mycket bättre

30 okt, 2022 
Arvingarna
I år gör flera artister comeback i Så mycket bättre.
Nu svarar TV4 på om Arvingarna kan tänka sig komma tillbaka till programmet efter succén i fjol.
Annons
Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”Brand logo
Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”

Så mycket bättre är igång med sin 13:e säsong i ordningen. Men under årens gång har det skett en radikal förändring i formatet.

Programmet går ut på att artister tolkar varandras låtar – många av de nya tolkningarna brukar gå rakt in på topplistorna. Tittarna får även se hur deltagarna öppnar upp sig om sina karriärer och livet i stort och det hör inte till ovanligheterna att vi både får se skratt och gråt i avsnitten.

Från början var det sju stående deltagare i programmet och alla fick ett varsitt avsnitt där allt fokus låg på en själv och man fick sina låtar tolkade av var och en. Men 2019 slopades det och nu kommer artister och går lite sporadiskt.

Dessa gör comeback i Så mycket bättre 2022

Under den pågående säsongen får tittaren bland annat se Daniela Rathana, Molly Hammar, Olle Jönsson och Norlie och KKV.

Annons

Två stycken som även gör comeback är Darin Zanyar och Albin Lee Meldau. Darin var med och gjorde fullständig succé för tio år sedan med sina tolkningar.

Även Albin har varit med tidigare, detta var för fyra år sedan och det var efter sin medverkan som han fick sitt riktigt stora genombrott.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med igen, ska bli roligt att få visa vem jag är i dag och självklart hoppas jag att mina musikaliska tolkningar uppskattas av både mina medverkande artistkollegor och tittarna”, säger han i ett pressmeddelande enligt TT.

Nu svarar TV4 på en eventuell Arvingarna-comeback

Efter att de gjorde om konceptet 2019 så har tittaren även fått se band i Så mycket bättre – men ofta är det då frontfiguren som representerar bandet. Som i år – Olle Jönsson för Lasse Stefanz.

Det var i fjol som det så folkkära dansbandet Arvingarna medverkade i programmet – då var det Casper Janebrink som representerade bandet. Vid ett tillfälle i programmet fick han lyckligtvis sällskap av sina bandkollegor.

Annons

Men eftersom vi nu ser att flera artister gör comeback i det så populära programmet ställer vi oss nu frågan ifall det kan bli så att även Arvingarna gör det?

De som längtar efter att se just Arvingarna Så mycket bättre-scenen verkar däremot få vänta.

Ingenting är omöjligt. Men nu var ju Arvingarna precis med så frågan känns inte så aktuell just nu”, skriver Martin Nygren, exekutiv producent i ett mejl till Nöjeslivet.

Vi får helt enkelt vänta och se om dansbandet dyker upp i framtiden!

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons