La casa de papel säsong 5 – då är det premiär i Sverige

La casa de papel

Succéserien La casa de papel är en av streamingtjänsten Netflix mest sedda serier. Snart kommer den efterlängtade säsong 5 till Sverige. Läs allt om premiären här!

Succéserien Le casa de papel är en av Netflix mest sedda serier och i år ska den femte säsongen av serien släppas men tyvärr har Netflix meddelat att den femte säsongen blir den sista säsongen av serien.

Läs vidare för att ta reda på när den avslutande delen av Le casa de papel har premiär och vad den kommer att handla om.

Vad handlar Netflixserien La casa de papel säsong 5 om?

La casa de papel är en thrillerdramaserie från Spanien som hade premiär sommaren 2017. Serien inleds med ett misslyckat bankrån av ett gäng kriminella vi får följa under hela seriens gång.

Ledaren av gänget i serien kallas för Professorn och det är han som är hjärnan bakom de kupper de ska genomföra. Serien handlar främst om två kupper – en mot en bank i Spanien, och den andra mot Kungliga spanska myntverket.

Den femte och sista säsongen kommer handla om samma gäng fast när de har varit instängda i Bank of Spain i över 100 timmar och det blir till slut väldigt våldsamt. Enligt rykten kommer de allra flesta i professorns team att återvända i den avslutande delen så som Tokyo, Denver, Berlin, Rio och Helsingfors.

Den femte säsongen är inspelad i Spanien, Portugal och Danmark.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det betyder Le casa de papel på svenska

Le casa de papel betyder pappershuset på svenska, serien är döpt så då stora delar av handlingen utspelar sig på ställen där pengar förvaras, så som banker och sedelfabriker.

Då är det dags för premiären av La casa de papel säsong 5 i Sverige

Den femte säsongen kommer att bestå av tio avsnitt. Serien kommer också att var uppdelad i två delar och kommer att släppas på Netflix vid olika tillfällen. Den första delen av serien kommer att ha premiär den 3 september 2021 och den andra delen kommer att släppas den 3 december 2021.

ILSKA Tittarnas ord om Robinson 2022 – efter nya bilderna

Den första delen av Le casa de papel säsong fem har premiär den 3 september och den andra delen släpps den 3 december 2021. Säsong 1 till och med 4 går att streama på Netflix nu.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om tiden som singel efter uppbrottet från Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds starka ord till Martin Stenmarck efter skilsmässan

FOTO: Alejandro Martnez Vlez/TT, Netflix

SENASTE NYTT!