Då återförenas Agneta Sjödin med Gunde Svan på TV4: ”Kärlek”

Då återförenas Agneta Sjödin med Gunde Svan på TV4: ”Kärlek”
I höstas tvingades Agneta Sjödin bort från Fångarna på fortet på TV4 eftersom hon inte fick något nytt kontrakt. Men snart är programmet tillbaka i rutan och då gör hon comeback med sin gamla parhäst Gunde Svan.
Annons

Agneta Sjödin, 51, och Gunde Svan, 57, har varit programledare för TV4:s populära underhållningsprogram Fångarna på fortet sedan 1992. Det har snart hunnit gå 27 år sedan dess, men i början av september meddelade Agneta Sjödin att hon inte längre hade ett kontrakt med TV4 och det var osäkert om programmet någonsin skulle komma tillbaka i tv-tablån.

– De pausade det, eller lade ner det programmet, så då blev det inget ”Fortet”. Nästa år är det inget, avslöjade Agneta för Aftonbladet och fortsatte berätta om vemodet:

Annons
Annons

– Det var lite sorgligt när juni kom och jag kände en sådan längtan ner till atlantkusten och så skulle jag inte dit. Det är en epok som är över för mig, så det är klart att det är sorgligt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Men det blev inget egentligt avslut för Agneta på TV4, för enligt uppgifter till Aftonbladet ändrade sig TV4 snabbt och Agneta kommer redan i år att spela in en ny säsong av Fångarna på fortet tillsammans med Gunde Svan, något hon så klart är oerhört lycklig över. Programledaren säger till tidningen:

– Det ska verkligen bli jättekul. För mig är det en nostalgitripp varje gång jag får göra Fångarna på fortet med Gunde. Då känner jag mig som 25 år igen. Jag har en speciell kärlek till det programmet.

Agneta Sjödins ärliga ord om kontraktet med TV4

Dock har inte Agneta skrivit något nytt långtidskontrakt med tv-kanalen utan hon kommer att leda sitt gamla program på frilansbasis. Agneta Sjödin förklarar:

– Anledning till att mitt kontrakt med TV4 avslutades var för att det inte fanns några passande uppdrag. Men nu passade det här. Det finns vissa fördelar att inte ha ett kontrakt. Jag har en frihet att jobba med vad jag vill, men också med TV4.

Och faktum är att Agneta Sjödin är lika fri privat som i arbetslivet för tillfället. I början av mars meddelade hon att hon tagit en paus med tidigare pojkvännen Martin Lamprecht, 55.

– Det blev för svårt att hålla ihop ett distansförhållande, men vi är vänner, förklarade Agneta vid tillfället.

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin och Martin Lamprecht tar paus: ”Blev för svårt”

LÄS OCKSÅ: Därför tvingas Agneta Sjödin lämna TV4

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…