LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Claes Malmberg singel igen – bryter upp med flickvännen

01 sep, 2022 
Claes Malmberg
Claes Malmberg och flickvännen Janiana Panchero Silva var ett par i över sex års tid.
Men nu kommer Claes med ett nytt avslöjande – nämligen att han är singel.
Annons
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tvBrand logo
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

Claes Malmberg, 61, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och komiker med flera framgångar i underhållningsbranschen.

Men det är inte bara karriären som har gått bra genom åren. Claes kärleksliv har minst sagt varit lika händelserikt – de senaste åren har han spenderat tillsammans med brasilianskan Janiana Panchero Silva, 40. Paret träffades för sex år sedan när skådespelaren var på semester och där och då föll de för varandra direkt!

Claes Malmberg om relationen med 20 år yngre flickvännen

Claes har tidigare berättat för Hänt om parets återförening när de inte kunde ses på grund av pandemin. Eftersom att hon bor i Sydamerika och han i Sverige.

– Det är klart att det var roligt, vi kommer bra överens så efter tio minuter kändes det som att vi aldrig hade varit ifrån varandra. Hon är en väldigt behaglig människa att ha och göra med, har Claes tidigare sagt till Hänt.

Men även om deras kärlekslycka var stark så har Claes tidigare berättat för Hänt att ett nytt giftermål inte var på tapeten. Skådespelaren har tidigare varit gift tre gånger och han har även fem barn med fyra olika kvinnor.

– Jag har varit gift så jävla många gånger så jag får nog lära mig av mina misstag, sa Claes.

Claes Malmberg avslöjar nya relationsbeskedet: ”Slut”

Men nu kommer den folkkära skådespelaren med ett nytt chockerande besked. Nämligen att relationen med Janiana är över. Det var när Claes gästade podden Bathinas skilda möten som han avslöjade nyheten. I avsnittet pratar han om att han trivs att vara själv och kommer då in på relationen med ex-flickvännen.

– Nu har jag haft en relation under en period med en tjej från Brasilien. Men nu är den slut. Det har varit en långdistansrelation och vi har inte bott ihop och så. Utan hon har varit här i några månader och jag har varit där. Men jag trivs så bra med att vara själv, säger han i poddavsnittet.

FOTO: Johan Nilsson/TT, Privat

Annons