LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara och Måns Zelmerlöws lyxsemester – lyckan med barnen

15 jun, 2023 
MÅNS ZELMERLÖW, CIARA ZELMERLÖW
Det är väldigt händelserikt just nu Måns Zelmerlöws liv.
Nu har han fyllt 37 och här är alla bilderna från firandet!
”Som en möglig ost och fint vin”, skriver Ciara Zelmerlöw.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Ciara Zelmerlöw, 37, och Måns Zelmerlöw, 36, fann varandra på ett bröllop år 2015. Fyra år senare ringde bröllopsklockorna för paret och de valde att säga ja till varandra i solnedgången inför vänner och släktingar som flugits in till vigseln i Kroatien.

Sedan dess har mycket hänt. Paret är bosatta strax utanför London och Måns pendlar en hel del till Sverige för olika jobbuppdrag. Under våren har även Ciara pendlat till Sverige – under minst sagt hemliga former.

– Det fanns gånger då jag och Måns var på flygplatsen samtidigt. Jag såg honom på flygplatsen och behövde gömma mig i olika butiker så att han inte skulle se mig. Jag visste vilka ställen på flygplatsen han brukade gå till så jag gjorde allt för att undvika honom, berättade Ciara för Hänt.

Annons

Måns Zelmerlöws resa med Ciara – gratulationerna väller in

Anledningen bakom Ciaras hemliga resor till Sverige berodde ju på att hon var Vikingen i Masked singer 2023. Med facit i hand var allt hemlighetsmakeri värt varenda sekund för chocken som Måns fick när han fick se sin fru på scenen i Masked singer var otrolig.

Men det är inte det enda som hänt för paret den senaste tiden. Nu har nämligen Måns fyllt år och han har firats stort av Ciara och barnen Archie, Albert och Ossian. Även följarna gratulerar Måns i sociala medier.

”Det ser ut som att du har firat dagen på ett fantastiskt sätt! Grattis på födelsedagen igen!! Må varje dag bli lika glädjefull som den här dagen”, skriver en person.

”Måns, du fyller 37 och jag fyllde 44 igår, det blev en fantastisk dag med familj och vackert väder. Vilken tur vi har! Grattis på födelsedagen!”, skriver en annan.

”Grattis på födelsedagen bästa Måns. Hörde at du hade en jättebra dag”, skriver en tredje.

Bilderna från Måns födelsedagsfirande

Dagen verkade verkligen gå helt felfritt och Måns firade sin födelsedag tillsammans med Ciara och barnen. Nu visar Ciara upp bilder från det lyxiga dygnet.

”Som en möglig ost och fint vin”, börjar Ciara inlägget.

”Måns Zelmerlöw jag hoppas att du fortsätter ha samma självförtroende som Beyoncé trots att du blivit lurad (helt briljant måste jag säga) av din fru i 8 veckor. Och ja, jag kommer fortsätta påminna dig om det här i all evighet. Älskar dig, grattis på födelsedagen etc etc.”, fortsätter hon.

Swipea för att se bilderna här!

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons