LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas starka reaktioner – efter chocken i Masked singer

20 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Masked singer
Under fredagens semifinal av Masked singer chockades hela studion när "Vikingen" tog av sig masken.
Nu reagerar tittarna på händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”Brand logo
Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”

Det börjar dra ihop sig till final i vårens mest hemlighetsfulla underhållningsprogram, Masked singer. Programmet går ut på att ett antal kändisar gömmer sig bakom extravaganta masker och framför olika låtar inför en panel som inte har någon aning om vem det är bakom masken.

I år är det Nour El-Refai, 35, Felix Herngren, 56, Måns Zelmerlöw, 36, och Pernilla Wahlgren, 55, som sitter i panelen och ska försöka gissa vem det är som gömmer sig bakom de olika maskerna.

Ciara Zelmerlöw gömde sig under "Vikingen"

Annons

– Det var det sjukaste!, utbrast Felix samtidigt som Måns sprang upp på scenen för att kyssa Ciara.

I en intervju med Hänt har Ciara berättat hur hon lyckades hemlighålla hennes medverkan i programmet. Paret bor nämligen i England till vardags, vilket har inneburit en hel del pendlande för Ciara.

Under nio veckor flög Ciara fram och tillbaka till Stockholm för genrep och inspelning av Masked singer – samtidigt som Måns befann sig på plats i studion.

– Det fanns gånger då jag och Måns var på flygplatsen samtidigt. Jag såg honom på flygplatsen och behövde gömma mig i olika butiker så att han inte skulle se mig. Jag visste vilka ställen på flygplatsen han brukade gå till så jag gjorde allt för att undvika honom, säger Ciara.

Starka reaktioner efter chocken i Masked singer

Det var inte bara panelen som chockades över att det var Ciara som gömde sig under masken "Vikingen", även tv-tittarna blev förvånade. På TV4:s Facebook-sida har kommentarerna fullständigt öst in med reaktioner på Ciaras medverkan och Måns reaktion när han såg sin fru stå framför honom på scenen.

Annons

"Helt otroligt så bra och kul att se Måns min", skriver en följare.

"Så grymt gjort av henne att rodda allt det. Och reaktionen av Måns va ju kul att se!!", skriver en annan.

"Ciara! Sjunger så bra! Tufft och svårt uppdrag och modigt! En helt underbar överraskning för Måns!", hälsar en tredje.

"Så roligt att se Måns reaktion. Och så roligt att han tidigare i programmet sa att han kände igen rösten.", kommenterar en fjärde.

"Det var bra underhållning igårkväll, att sjunga med duetter. Roligt att Måns verkligen blev överraskad att det var hans fru som var bakom masken, han nästan ramla av stolen, det var roligt att få se det. Bra gjort av henne.", skriver en femte.

FOTO: TV4

Annons