LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ciara Jansons känga till Måns Zelmerlöw – nu avslöjas alla lögner i Masked singer

19 maj, 2023 
Frida Eklöf
Ciara Janson Zelmerlöw berättar om lögnerna hon drog för Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöws fru Ciara Janson Zelmerlöw gömde sig bakom masken Vikingen i Masked Singer.
Nu berättar Ciara för Hänt om lögnerna hon berättade för Måns.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Under vårens gång har vi fått följa Sveriges mest hemlighetsfulla tv-program Masked Singer som går ut på att en rad kändisar gömmer sig bakom olika masker och framför olika låtar inför en ovetandes panel.

I kändispanelen sitter Nour El-Refai, 35, Felix Herngren, 56, Måns Zelmerlöw, 36, och Pernilla Wahlgren, 55.

Det börjar närma sig final och i kvällens semifinal av det populära programmet tvingades vikingen att ta av sig masken. Och personen som gömde sig bakom den var ingen mindre än Måns Zelmerlöws fru Ciara Janson Zelmerlöw, 36.

I en intervju med Hänt berättar Ciara om känslorna kring programmet och hur hon lyckades lura Måns.

Ciara Janson Zelmerlöws känga till Måns Zelmerlöw: "Typiskt män"

Efter att Måns förra säsongen varit säker på att hans fru Ciara gömt sig bakom en av maskerna fick hon till slut frågan om hon ville medverka i programmet – något som hon inte kunde tacka nej till.

Måns och Ciara bor till vardags i England men det var ingenting som hindrade henne från att delta i programmet. I nio veckors tid flög Ciara fram och tillbaka till Stockholm för genrep och inspelning av Masked Singer – samtidigt som Måns befann sig på plats i studion.

Annons

– Det fanns gånger då jag och Måns var på flygplatsen samtidigt. Jag såg honom på flygplatsen och behövde gömma mig i olika butiker så att han inte skulle se mig. Jag visste vilka ställen på flygplatsen han brukade gå till så jag gjorde allt för att undvika honom, säger Ciara till Hänt och fortsätter:

– Lögnerna jag sa till honom var förfärliga, och ju längre tiden gick desto värre blev dem men ändå förstod han ingenting. Jag kunde säga vad som helst till honom, jag hade kunnat säga att jag var på månen och han hade bara svarat "okej". Han lyssnade inte på vad jag sa överhuvudtaget. Det är så typiskt män, säger hon.

Ledtrådarna bakom Vikingen och Ciara Janson Zelmerlöw: "Han känner mig inte överhuvudtaget"

Trots Ciaras alla lögner anade Måns inte en enda gång att det var hon som gömde sig bakom masken "Vikingen". Trots flera ledtrådar som pekat på att det varit Ciara bakom masken så har Måns inte lyckats ta en enda.

– Jag trodde att varje ledtråd var uppenbar att det var jag bakom masken. I början försökte jag sjunga som en man för att han inte skulle ana något och de två sista uppträdandena försökte jag vara mig själv så mycket som möjligt men trots det fattade han ingenting. Han känner mig inte överhuvudtaget, säger Ciara till Hänt.

FOTO: TV4

Annons