LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Månz Zelmerlöw talar ut om stora sorgen med hustrun Ciara: ”Grät”

11 maj, 2023 
Frida Eklöf
Måns Zelmerlöw är just nu aktuell i Eurovision Song Contest.
Nu talar artisten ut om de tuffa missfallen han och hustrun Ciara Janson Zelmerlöw genomgått de senaste åren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ciara Zelmerlöws nya ord om missfallet med Måns ZelmerlöwBrand logo
Ciara Zelmerlöws nya ord om missfallet med Måns Zelmerlöw

Lundapojken Måns Zelmerlöw, 36, är artisten och tv-profilen som har många strängar på sin lyra. I vår har vi bland annat sett honom som jurymedlem i det hemlighetsfulla programmet Masked Singer och nu är han aktuell som Edward Af Silléns, 40, sidekick i Eurovision Song Contest.

Sedan Måns slog igenom som väldigt ung i musikprogrammet Idol har han en gedigen artistkarriär bakom sig. Han har tidigare vunnit Melodifestivalen och kammat hem vinsten i Eurovision Song Contest. Men trots detta har inte allt gått som på räls för Måns Zelmerlöw.

Måns berättar om stora sorgen efter missfallet med hustrun Ciara

Till vardags bor Måns Zelmerlöw i England tillsammans med hustrun Ciara Jonson Zelmerlöw, 36. Tillsammans har paret sönerna Albert, 4, och Ossian som föddes så sent som i augusti 2022. Sedan tidigare har även Ciara sonen Archie, 9, från ett annat förhållande.

Men det har inte varit en lätt resa för Måns och Ciara att få barn tillsammans. Efter att Måns förstfödde son Albert föddes genomgick paret tre missfall.

Annons

– Det tog väldigt hårt på oss och var en tuff erfarenhet. Det är svårt för mig som man att sätta mig in i Ciaras roll som inte bara drabbades känslomässigt utan även hormonellt och fysiskt. Vi frågade oss efter missfallen om det verkligen var värt att utsätta oss fler gånger men tänk vilken tur att vi fortsatte. När Ossian kom grät jag, säger Måns till Hemtrevligt.se.

Måns berättar även att det inte var guld och gröna skogar när Albert föddes då hustrun Ciara var väldigt arg på honom då han inte grät när sonen kom till världen.

– Ciara var så arg på mig för att jag grät under en stor fotbollsmatch men inte när vår son föddes. Men det var innan vi visste vilken kamp det kan innebära att få barn. Med Ossian låg det sådan enorm kamp bakom, därav tårarna, berättar Måns.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons