LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöws oro för familjemedlemmen: ”Ber för dig”

26 mar, 2023 
Familjelivet går som på räls för Ciara och Måns Zelmerlöw.
Men nu kan Ciara dela med sig av ett tungt besked rörande en kär familjemedlem.
”Ber för dig”, skriver hon på Instagram.
Annons
Paulina Danielsson om den heta natten med Måns ZelmerlöwBrand logo
Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Familjelivet är på topp för artisten Måns Zelmerlöw. 2019 gifte han sig med sin stora kärlek Ciara Zelmerlöw och idag är hela familjen bosatta i London.

I somras blev de föräldrar till sitt andra gemensamma barn, Ossian som nu är ett halvår gammal. De har dessutom sonen Albert, 4, ihop och Ciara har sonen Archie, 6, från en tidigare relation.

Måns Zelmerlöw om tiden ifrån familjen: ”Ett pusslande”

Eftersom paret är bosatta i London så blir det en hel del pendling för Måns. Artisten jobbar mycket i Sverige så han får åka emellan länderna titt som tätt. I en tidigare intervju med Hänt har Måns berättat om hur det funkar att pendla mellan länderna.

– Det är klart att det är ett pusslande. Men det har alltid varit så att jag har pendlat men nu har det varit lite mer än vanligt men jag har en väldigt stöttande familj. När jag är hemma är jag också bara hundra procent hemma så då är jag familjefar hundra procent. Jag tror ändå att jag har en rätt så fin dynamik där, sa då Måns och fortsatte:

Annons

Sångaren berättar även att det bästa med att vara pappa är att få komma hem till sin familj och när barnen kastar sig i hans famn.

– Det är att komma hem och få den enorma helt ofiltrerade glädjen när man kommer. Barnen bara kastar sig i ens famn, säger han.

Ciara Zelmerlöws oro för familjemedlemmen – dystra beskedet

Ciara delar ofta med sig av familjelivet på Instagram och ger hennes följare en inblick i deras liv i London. Ciara delar med sig av både upp och nedgångar i familjelivet och nyligen kunde hon dela med sig av ett dystert besked.

Familjen består inte bara av Ciara och Måns och barnen utan de har även hundar som också är nära familjemedlemmar.

”Ber för dig min babygirl. Vi älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå.”, skriver Ciara på Instagram.

Ciara har delat en bild på sig själv och vad det verkar som familjens hund. Ciara förklarar att hon ber för henne och det verkar som att hunden är rätt illa däran.

Screenshot Ciara Zelmerlöws Instastory

Hänt har sökt Ciara Zelmerlöw för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons