LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöw visar upp gravidmagen – ett halvår efter sonens födsel

13 feb, 2023 
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw
Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw har två gemensamma barn.
Nu visar hon upp gravidmagen på sin Instagram – ett halvår efter sonens födsel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, blev i somras föräldrar till sitt andra gemensamma barn, Ossian som nu är ett halvår gammal. De har dessutom sonen Albert, 4, ihop och Ciara har sonen Archie, 6, från en tidigare relation.

Ciara minns tillbaka på tiden som gravid och valde nyligen att publicera en bild på sin Instagram-story där hon visar upp sin gravidmage.

Ciara visar upp gravidmagen på Instagram-story

Men några planer på att skaffa ytterligare ett barn finns inte i nuläget. Måns har nyligen berättat för Hänt att han alltid tänkt att han skulle ha två barn.

Annons

– Nja inte just nu tror jag inte. Jag har alltid tänkt att jag skulle ha två barn och nu har dessutom en bonus också, berättade Måns.

Måns Zelmerlöw om kampen – Ossian drabbades av kolik

Ciara har varit öppen på sina sociala medier om kampen med deras nyfödda son. Den första tiden innebar många sömnlösa nätter då Ossian drabbades av kolik.

Måns har tacklat de få timmarna sömn så bra han kan. Lyckligtvis har det blivit bättre under den senaste tiden och nyligen fick de sova ut för första gången på länge.

Annons

– Det har lagt sig som tur är. Han har sovit så extremt dåligt men nu har vi nog fått ordning på det, vi hade nyss första natten där man fick sova sju timmar i alla fall, förklarade Måns för Hänt.

Så hanterar Måns pendlandet mellan England och Sverige

Familjen är bosatta i England till vardags men då Måns jobbar en hel del från Sverige blir det tid ifrån familjen. Han berättar att det bästa med att vara pappa är att få komma hem till sin kära familj och när barnen kastar sig i hans famn.

– Det är att komma hem och få den enorma helt ofiltrerade glädjen när man kommer. Barnen bara kastar sig i ens famn, säger han.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons