ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws barnbesked – orden om att utöka familjen med Ciara

27 jan, 2023 
Måns Zelmerlöw och Ciara
Måns Zelmerlöw är både pappa och artist.
I en intervju med Hänt berättar han nu om glädjen över sönerna och delar samtidigt med sig av ett barnbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

I augusti 2022 blev Måns Zelmerlöw, 36, och hans fru Ciara Zelmerlöw, 35, föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Den lille pojken har fått namnet Ossian och är nu runt sex månader gammal. Makarna har även sonen Albert, 4, tillsammans och Ciara är dessutom mamma till Archie, 6.

Vägen till att Ciara och Måns skulle få sitt andra gemensamma barn var däremot inte spikrak. Makarna har tidigare pratat öppet om att Ciara gick igenom två missfall som tog tungt på de båda innan Ossian kom till.

Stora familjelyckan för Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara

I en intervju med Hänt berättar nu Måns om vad som är det bästa med att få vara pappa till sönerna.

– Det är att komma hem och få den enorma helt ofiltrerade glädjen när man kommer. Barnen bara kastar sig i ens famn, säger han.

Annons

Då Måns arbetar mycket i Sverige medan familjen lever i England, blir det en hel del saknad emellertid.

– Det är klart att det är ett pusslande. Men det har alltid varit så att jag har pendlat men nu har det varit lite mer än vanligt men jag har en väldigt stöttande familj. När jag är hemma är jag också bara hundra procent hemma så då är jag familjefar hundra procent. Jag tror ändå att jag har en rätt så fin dynamik där, säger Måns.

Måns Zelmerlöws barnbesked – ärliga svaret

Även om Måns och Ciara är mitt i småbarnsåren och samtidigt lever delvis på distans menar han att kärlekslivet går toppen.

– Det funkar bra, det handlar väl bara om att det är viktigt att ta tid för varandra också.

Att familjelivet är något som betyder mycket för Måns står inga tvivel kring. Men finns det några drömmar för paret att utöka ytterligare?

– Nja inte just nu tror jag inte. Jag har alltid tänkt att jag skulle ha två barn och nu har dessutom en bonus också, säger Måns.

FOTO: TT

Annons