Christina Schollins ord till Pernilla Wahlgren om Christian Bauer

CHRISTINA SCHOLLIN, CHRISTIAN BAUER, PERNILLA WAHLGREN

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren har en väldigt nära mor- och dotter-relation. Nu kommer mamma Christina med en fräck kommentar till Pernilla – som handlar om Christian Bauer!

Christina Schollin, 84, är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. På senare år har hon även blivit tv-profil och influencer och idag har hon över 98 000 följare på Instagram.

Tillsammans med dottern Pernilla Wahlgren, 54, och barnbarnet Bianca Ingrosso, 27, har Christina nämligen synts till i familjens populära tv-serie Wahlgrens värld. I serien har tittarna fått lära känna de tre generationerna och deras olika personligheter älskas av många.

Även om Christina, Pernilla och Bianca är olika på många sätt och vis så har de en gemensam nämnare som de alla tre kan skriva under på. Nämligen den humoristiska sidan. Nu har Christina valt att skämta till det rejält och skriva en fräck kommentar om Pernillas pojkvän Christian Bauer, 55.

Exklusivt
Hannahs avslöjande om kärleken – efter åren som singel

Biancas och Pernillas pojkvänner

Det var i våras som det stod klart att Pernilla börjat dejta någon och det dröjde inte allt för länge innan Pernilla avslöjade vem som fångat hennes hjärta. Det var ju nämligen säljaren och grupp-träningsledaren Christian.

Det var när Pernilla och Christian var i Casa Rosa, Pernillas hus i Marbella, som de till slut inte kunde hålla längre på sin relation. Pernilla bekräftade då relationen och den dagen är en dag som gått till historien. Christian har nämligen tatuerat in den dagens datum på sin arm.

Det går med andra ord alldeles utmärkt för Pernilla på kärleksfronten och även för Bianca sprudlar kärleken med pojkvännen Phillipe Cohen, 27. Bianca och Phillipe har varit ett par de senaste sju åren, även om de tagit en del pauser.

Med tanke på den långa historiken mellan Bianca och Phillipe så har han blivit som en given medlem i familjen. Pernilla kallar honom dessutom redan för sin svärson – även fast han och Bianca inte är gifta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christina Schollins kommentar om Christian Bauer

Nu har Pernilla valt att lägga ut ett klipp på Instagram där hon och Phillipe är ute på en promenad. Men eftersom Phillipe är mycket längre än Pernilla så blir det som att han bär henne när hon lägger armen runt hans hals.

Detta var något som Pernilla tyckte såg väldigt kul ut och nu väljer hon att lägga upp sekvenserna på sin Instagram. Till filmerna skriver hon:

”Vi delar på honom... Såååå kära. Han gör allt för mig”

Detta fick Christina Schollin att haja till och nu kommer hon istället med en fräck kommentar till Pernilla och försvarar sitt barnbarn Bianca.

”Haha! Vänta du bara när Christian och jag tar en skön promenad!”, skriver Christina Schollin.

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Jon Henrik från sociala medier – anledningen bakom

LÄS OCKSÅ: Efter kritikstormen mot Jessicas lyxsemester – Charlottes oväntade ord

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!