Christina Schollins ilska mot Pernilla Wahlgrens expojkvän – efter sveket

Pernilla Wahlgren & Christina Schollin

Idag är Pernilla Wahlgren lyckligt kär i pojkvännen Christian Bauer, men så har inte alltid varit fallet. I Framgångspodden berättar Christina Schollin nu om ilskan hon kände när Pernilla blev dåligt behandlad av sin tidigare pojkvän.
– Gav honom en örfil, säger hon.

Två månader har gått sedan Bianca Ingrosso avslöjade att Pernilla Wahlgren träffat kärleken på nytt. Länge var folk nyfikna på vem den lyckliga mannen var innan det snart skulle visa sig vara Christian Bauer. Idag är Pernilla och Christian upp över öronen förälskade i varandra och på sociala medier skriver de ofta om sin kärlekslycka. Men vägen dit har inte bara varit enkel.

Nu berättar Pernillas mamma Christina Schollin om ilskan hon har känt när hon tidigare sett sin dotter bli illa behandlad.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om stora sveket – berättar om otroheten

Sanningen är att Pernilla inte bara fått smaka på den fina sidan av kärleken. I podden Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, har hon nämligen tidigare berättat om de stora sveken hon upplevt i tidigare relationer.

– Jag känner verkligen att jag har haft otur och råkat ut för otroligt otrogna män. Jag fick höra så många gånger att jag var paranoid och att det var fel på mig. Att det var jag som var helt sjuk i huvudet, har hon bland annat sagt.

Och någon som verkligen fått bevittna hur Pernilla blivit behandlad genom åren är hennes mamma Christina. I Framgångspodden berättar hon nu hur det har känts och hur hon tillslut nådde en punkt då hon faktiskt satte ner foten.

Christina Schollins ilska efter Pernillas expojkväns svek

Det är när hon får frågan hur hon reagerade på det som hon berättar att hon flertal gånger känt väldigt stark ilska och att hon en gång dessutom handlade efter den.

– Oj.. Jag har alltså varit så arg och så rent ut sagt förbannad på en viss herre. Och vi fick ju ta hand om Pernilla i vissa perioder. Så hon tydde sig ju till oss. Och alltså det går inte att beskriva vad hon har varit med om men vi har ju stöttat henne och jag har sagt ett par sanningens ord till den här människan, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag har till och med gett honom en örfil. Det är sant. Jag gav honom en örfil för det var han tvungen att få. Och det är nog det bästa jag har gjort tror jag för det behövde han.

Hon berättar att han blev väldigt snopen av örfilen men att han tillslut förstod att han förtjänade den.

– Han förtjänade att få en örfil så som han bar sig åt. Och Pernilla visste ju inte var hon skulle ta vägen men faktum är att alla våra barn har sagt att "det där gjorde du bra mamma". För du behandlar inte min dotter på det sättet och du säger inte sånna saker till henne. Så den satt som en smäck och jag ångrar mig inte ett dugg, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrinks starka ord till Agneta Sjödin om Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om Benjamin Ingrossos markering under bråket

SENASTE NYTT!