Christina Schollin talar ut om händelsen – hyllningen till Pernilla

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren firar sin födelsedag på julafton.
Nu hyllar mamman Christina Schollin sin dotter på födelsedagen och återblickar till dotterns dramatiska födsel.
En dramatisk förlossning som kunde gått riktigt illa”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren
0:21

Efter reklamen: Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

(0:21)

Slå på ljud

Den senaste tiden har inte varit lätt för familjen Wahlgren. Pernilla Wahlgren, 55, drabbades av sjukdom kort innan sin sista föreställning av Pernilla Wahlgren har hybris. Men hon var inte den enda med otur i familjen, både hennes son Theo Wahlgren, 15, och mamma Christina Schollin, 84, råkade ut för benbrott.

Men nyligen började saker och ting vända till det bättre. Pernilla avslöjade nämligen att hon äntligen flyttat in i sin nyrenoverade villa. Men inte bara det, hennes pojkvän Christian Bauer, 56, flyttade även in i huset med henne – eller åtminstone kallade flickvännen för sambo efter första natten i huset.

Lyckan är total, första natten i nya huset med min SAMBO”, skriver Christian på Instagram.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Christina Schollins hyllning till Pernilla Wahlgren – talar ut om händelsen

Som många trogna följare till Wahlgren-familjen förmodligen vet, så fyller Pernilla år på självaste julafton. Mamma Christina var då snabb med att gratta och hylla sin dotter på Instagram. I hyllningen minns Christina tillbaka till dagen hon födde Pernilla och förklarar att det inte alltid var så självklart att allting skulle bli bra.

Min älskade älskade lilla dotter. Tänk att det nu är 55 år sedan vi låg på BB - du och jag - efter en dramatisk förlossning som kunde gått riktigt illa!!!”, skriver Christina och fortsätter:

Men vilken lycka att få hålla dig i mina armar - att få börja slösa min kärlek på dig. Alltsedan dess har min kärlek flödat oupphörligen och det har varit en ynnest att få vara din Mamma och få följa dig genom livet till den fantastiska alldeles egna person och kvinna som du är i dag. Gratis till dig som fyller år och grattis till mig som fick ge dig LIVET. Älskar, älskar älskar dig

Barnen och Christian Bauers fina gest för Pernilla Wahlgren på födelsedagen

Pernilla, som flitigt delar inlägg på sina sociala medier, lade upp en bild där hon poserar framför julgranen i Villa Wahlgren. I bakgrunden syns stora guldfärgade ballonger i form av siffran 55, vilket hon fyller på dagen.

55 år & LYCKLIGARE än nånsin!!!!! Målbilden var att huset skulle hinna bli klart, så att jag fick fira min födelsedag och Julafton här med med min familj!”, skriver Pernilla på Instagram.

Vidare förklarar hon det blev sång och en tårta i sängen, innan barnen och pojkvännen Christian presenterade hennes drömfrukost.

I morse blev jag väckt med sång och tårta på sängen av mina älskade barn och pojkvän. När jag kom ner till köket som b a d a d e i morgonsolens strålar, så hade barnen styrt upp min Drömfrukost…!Allt jag älskar - och kronan under koppen t o m!!!! Har GRÅTIT av lycka i dag..! TACK livet!!!

Stort grattis Pernilla!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN