Christina Melins okända relation till Simon Sköld

Simon Sköld, Martin Melin, Christina Melint

Efter att Martin Melin och Christina Melin gick skilda vägar fann Martin kärleken i Camilla Läckberg. Idag är Camilla gift med Simon Sköld och nu visar det sig att Christina och Simon känner varandra!

Simon Sköld och deckardrottningen Camilla Läckberg har varit gifta i fyra år och tillsammans har de också dottern Polly. Men innan Simon kom in i Camillas liv var hon gift med kändispolisen Martin Melin.

Simon har tidigare visat upp goda prov på att han och Camilla idag har en väldigt bra relation med Martins barn, speciellt dottern Fanny Melin. Tillsammans med Christina Melin har Martin nämligen barnen Fanny och Felix.

Däremot har det inte alltid varit frid och fröjd mellan Martins exfruar. Till en början var det en väldigt krystad stämning mellan Christina och Camila. Faktum är att de helst inte ville prata med varandra, vilket blev problematiskt för Martin.

BESLUTET Därför visar inte Bianca Phillipe längre

Camilla Läckberg och Christina Melin löste saker

Med tiden förändrades dock den dåliga stämningen och idag är de också nära vänner. Detta har gjort att Camilla även har fått en fin relation till deras dotter Fanny, och sonen Felix. Detta gäller även Simon som också kommit henne och barnen nära.

Det var efter att Camilla tog ett snack med Christina som deras relation förbättrades.

– Hon kände att vi inte kunde ha det såhär. Att hon och Christina tjafsar och att hon tycker det är jobbigt och inte kan träffa Camilla eller att barnen ska lämnas på en plats när ingen är närvarande. Det var så krångligt, har Martin tidigare förklarat.

Camilla och Christina sågs därför för att prata och reda ut allting, och efter det bestämde de sig båda för att släppa de jobbiga känslorna och istället göra det bästa av situationen.

– Så Camilla ska egentligen ha den hedern att hon tog tag i det och Christina ska ha den hedern för att hon var den som faktiskt var beredd att prata och lyssna och ordna upp det, och att de tillsammans faktiskt löste det, sa Martin då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är relationen mellan Simon Sköld och Christina Melin

Och lösningen mellan Camilla och Christina verkar ha fört med sig mycket gott. För nu verkar det som att även Christina Melin och Simon Sköld har funnit vänskap hos varandra.

I veckan fyllde Simon år och han grattades från alla möjliga håll och kanter. Bland annat från Camilla som köpte en Turtles-docka till honom i present. Men på Instagram har han fått en hälsning från Christina! Där har hon nu lagt upp videoklipp och bilder på Simon och hans svar är ytterst kärleksfullt.

Simon har nämligen kommenterat inlägget med röda hjärtan, så relationen mellan dem verkar vara på topp minst sagt!

LÄS OCKSÅ: Martin Melin om relationen mellan Camilla Läckberg och Christina Melin

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Martin Melin sin ex-fru Christina Melin: ”Ångest”

FOTO: TT