bachelor 2022

Anna Lundin fick sista rosen av Christian Nicolaisen i Bachelor 2022

Christian Nicolaisen i Bachelor 2022

I finalen av Bachelor 2022 ska Christian Nicolaisen välja mellan Anna Lundin och Johanna de Vera.
Vem får egentligen den sista rosen? Läs svaret här!
Christian bryter tystnaden om relationen till Johanna innan Bachelor
0:33

Efter reklamen: Christian bryter tystnaden om relationen till Johanna innan Bachelor

(0:33)

Slå på ljud

Det har varit en enormt spännande och faktiskt historisk säsong av Bachelor. I denna omgång av TV4:s omåttligt populära dejtingsåpa valde en av ungkarlarna, Sia Hatami, 34, att avbryta sin medverkan i programmet då han redan efter ett par veckor insåg att han var förälskad i Isa Jallow, 32.

Både tjejerna i huset och tittarna blev såklart chockade när Sia plötsligt bestämde sig för att hoppa av Bachelor 2022. Men sorgen blev kort – för strax därefter avslöjade programledaren Malin Stenbäck, 35, det glädjande beskedet att Sia skulle ersättas i programmet!

Johanna de Veras sista dejt med Christian i Bachelor 2022

Den nya ungkarlen var ingen mindre än egenföretagaren Christian Nicolaisen, 37. Och det dröjde inte lång tid förrän han fattade tycke för Johanna de Vera, 33. Johanna visste faktiskt vem Christian var redan innan han gjorde entré i Bachelor 2022.

– Vi försökte ses i vintras, när en vän skulle laga middag hos dig. Jag kommer ihåg att jag ångrade det så mycket, säger Johanna till Christian när de ses i programmet.

Johanna missade alltså sin chans då, men fick en ny i Bachelor! Under veckorna som följde gick hon och Christian på flera dejter. Den allra sista dejten bestod av en helikoptertur som sedan övergick till en mysig middag och övernattning.

I finalen av Bachelor 2022 ska Christian Nicolaisen välja mellan Johanna och Anna Lundin, 30, vars resa i dejtingsåpan såg väldigt annorlunda ut.

Anna Lundins sista dejt med Christian i Bachelor 2022

Anna kom in i Bachelor mycket senare än alla andra tjejer. Hon gjorde entré ett par avsnitt efter att Christian kommit in i bilden. När dessa två sågs för första gången var det därför aningen förvirrat.

– Nu blir jag så ställd. Jag vet inte om jag själv har tappat det eller om det är så att det är någon ny, säger Christian när han ser Anna för första gången.

Duon fick möjlighet att tillbringa många fina stunder ihop och den sista dejten avslutades på ett liknande sätt som för Johanna och Christian, nämligen med en middag och övernattning.

Hon fick den sista rosen av Christian Nicolaisen i Bachelor 2022

Christian Nicolaisen hade ett svårt beslut att fatta när det blev dags att dela ut den allra sista rosen i Bachelor 2022. Men det blev ändå till slut Anna Lundin som fick åka hem med honom.

– Jag hade ingen aning, jag har varit så nervös. Det känns helt sjukt, säger Anna i programmet när hon har fått ta emot den sista rosen.

För Johanna de Vera blev slutet mindre glatt. Det var många tårar som föll när Christian berättade att deras resa var över.

– Det känns som att vi hade kunnat vara så himla bra tillsammans, jag fattar ingenting.

Hur gick det då för Anna och Christian efter inspelningarna av Bachelor 2022? Det får vi veta i morgondagens avsnitt av programmet, som alltså är det allra sista för säsongen!

FOTO: TV4 play

FRÅN FÖRSTASIDAN