bachelor 2022

Därför känner du igen Anna Lundin i Bachelor 2022 – tidigare tv-medverkan

Anna Lundin i Bachelor 2022

Känner du igen Anna Lundin som nyligen klev in i Bachelor 2022?
Det är inte allt för konstigt så Anna medverkat i tv tidigare.
Läs mer här!
Christian Nicolaisen är säsongens tredje Bachelor – rekordsnabba processen
0:28

Efter reklamen: Christian Nicolaisen är säsongens tredje Bachelor – rekordsnabba processen

(0:28)

Slå på ljud

Det har varit en stormig säsong av Bachelor i år. Till en början var det två ungkarlar som TV4-tittarna fick följa i jaken på kärlek i Grekland – Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 33. Men halva säsongen in kom den chockerande nyheten om att Sia redan blivit kär och därmed bestämt sig för att hoppa av från sin programmedverkan.

Historiska händelsen som ändrade allt i Bachelor 2022

Det hela började när Isa Jallow, 32, gjorde entré i programmet. Isa och Sia hade redan träffat varandra hemma i Sverige och det blev snabbt tydligt för tittarna att duon hade en stark kemi mellan sig.

Därför var det kanske inte helt oväntat när Sia plötsligt bestämde sig för att dela ut sin sista ros redan innan programmet nått den punkten.

– Jag har tagit ett beslut, det är att ge Isa min sista ros. Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör, sa Sia i programmet när han valde att tacka för sig.

De andra tjejerna som dejtade Sia blev till en början besvikna men när sedan den nya ungkarlen, Christian Nicolaisen, 37, gjorde entré i programmet var tankarna på Sia som bortblåsta.

Därför känner du igen Anna Lunden – medverkade i Are you the one

Nu står det stora fokuset på just Christian och Christoffer, som båda fortsätter sin jakt efter kärleken. Tjejerna börjar bli allt färre men nyligen gjorde en ny tjejen entré, nämligen Anna Lundin, 30. Det var under en brunchdejt som Anna plötsligt dök upp och kanske känner du igen Anna från tidigare?

Det är nämligen så att Anna har varit med i tv-rutan innan Bachelor då hon var en av deltagarna i TV3:s Are you the one? Realityserien, som gick ut på att samtliga 20 deltagare skulle hitta sin perfekta match i gruppen slutade för Annas del med kärlek. I programmet blev Anna tillsammans med deltagren Christoffer Schönning, 33, men paret valde sedan att bryta upp relationen.

Nu återstår det att se om Bachelor-Christoffer kanske blir den nya Christoffern i Annas liv, alternativt om det är Christian som är mannen hon söker. Spänningen är olidlig!

Anna Lundin

FOTO: TV4/TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN