TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Christian ”Chippen” Wilhelmson stungen av stingrocka – frun Oksanas oro

05 mar, 2021 
Oksana och Chippen

Christian ”Chippen” Wilhelmsson har blivit stungen av en stingrocka.
Nu berättar han för Expressen om den skrämmande upplevelsen.
– Jag kände smärta direkt, säger han till tidningen.

Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Tidigare fotbollsstjärnan Christian ”Chippen” Wilhelmsson och Oksana Wilhelmsson träffades 2006 och gifte sig under våren 2010.

Paret har bott i flera länder tillsammans. Chippen har en lång fotbollskarriär i svenska landslaget och storklubbar som Roma och LA Galaxy bakom sig och Oksana har både varit en av medlemmarna i gruppen Sunblock och arbetat som modell.

Sedan över tio år tillbaka bor paret i Dubai. Huset de köpte då var först tänkt som en semesterbostad under tiden Chippen spelade i fotbollsklubben Al Hilal, men har kommit att bli deras hem och där bor de ännu idag.

Blev stungen av stingrocka

Men allt är inte bara glitter och glamour i Dubai. Det finns även en del farliga djur – som stingrockor. Detta fick Chippen erfara när han var ute och fiskade.

Stingrockan hamnade på krocken och han försökte få bort den, vilket han kanske inte borde ha gjort. För Expressen berättar han vad som hände.

Annons

– Jag fick en stingrocka på kroken och skulle ta loss den när jag fick ett stick. Såret gjorde inte så ont i sig, det var giftet som var enormt smärtsamt. Det var det värsta jag någonsin känt och det gick upp i hela armen, säger han och tillägger:

– Det är svansen som är giftig och blev som ett litet spjut. Den gick väl in en 5-6 centimeter i armen. Jag kände smärta direkt. Jag fattade inte riktigt vad som hände, den satt ju fast och jag fick slita loss den och då brände det det till så in i...

Chippen Wilhelmsson till sjukhus

Chippen fick åka till sjukhus efter incidenten.

– Jag visste inte vad som hände. Jag trodde att jag hade fastnat med min fiskekrok i armen, den satt fast så hårt. Sedan visade det sig att det inte var det. Det var bara att åka till sjukhus och behandla. Så fick jag vara kvar där, efter allt dropp gjorde det fortfarande förbannat ont och jag sa att jag kanske behövde mer bedövning. Då fick jag vara kvar ett tag.

Fotbollsstjärnan säger att frun Oksana blev mer rädd än han själv när han får frågan om han ”fruktade för sitt liv”.

– Det gör jag väl i stort sett aldrig men min fru var rejält nervös och orolig. När man googlar det kommer det inga ”love stories”. Det blir lite extra drama om man försöker få information kring det.

Annons