LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauers första ord om bröllopet – inte lika som Pernilla

07 dec, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har sagt ja till varandra under en privat ceremoni i Lidingö kyrka.
Nu har Christian Bauer gjort sitt första uttalande efter vigseln.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, förlovade sig i mellandagarna förra året. Nu, nästan ett år senare, har de gift sig inför närmaste familjen i Lidingö kyrka.

Bröllopet gick av stapeln den 2/12 och hon väntade fyra dagar med att avslöja den stora kärleksfesten.

”Så detta hände precis” skrev hon på Instagram följt av hjärtan och ring-emojis.

Bröllopet väcker frågor – efter Pernillas tidigare uttalanden

Pernilla och Christian har länge planerat för det kommande bröllopet. I sin podd Wahlgren & Wistam, samt i realityserien Wahlgrens värld har hon sagt att paret ska gifta sig nästa sommar. Vi har fått följa henne och Christian när de varit runt och rekat på potentiella bröllopsplatser i bland annat Spanien, Italien och Seychellerna. Hon har dessutom sagt att hon inte kommer gifta sig i en kyrka.

Annons

– Det kommer inte att bli i kyrkan, det är helt klart i alla fall. Sedan funderar vi fortfarande på om vi ska göra det i Spanien eller här hemma. Berg och hav är mina två element. Vi förlovade oss i fjällen så det lutar åt att det sker nära havet, har Pernilla sagt till Expressen.

Hon har även sagt att hon ska ha flera brudtärnor, alla ska bära pastellfärger och att det skulle ske nästa sommar.

Med andra ord verkar Pernilla ha gått emot sina ursprungsplaner helt och hållet nu när hon gift sig i en kyrka utan några brudtärnor eller några pastellfärger.

Christian Bauers första ord om bröllopet – avvikande detaljen

Både Pernilla och Christian har delat med sig av bilder från bröllopet. De har skrivit exakt likadana texter till inläggen men när det gäller bilderna så skiljer det sig lite.

Pernilla har nämligen lagt upp bilder där man ser några av hennes familjemedlemmar. Men Christian har bara lagt upp en bild där man ser några av gästerna och dessa gäster är hans vänner.

Något annat som skiljer sig mellan det nygifta paret är att Christian redan ändrat i sin beskrivning på Instagram att han numera är "make".

Igår kväll hade han fortfarande beskrivningen "fästman" men nu när nyheten är ute så var han snabb med att rätta till den nuvarande titeln.

En annan sak som skiljer är även att Christian bytt profilbild på Instagram till en bild från bröllopet. Medan Pernilla har kvar sin gamla vanliga profilbild.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons