LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christian Bauer fick influensan under resan till Paris – smittade andra

19 dec, 2021 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Det är influensa-tider och en person som fallit offer för sjukdomen är Christian Bauer. Det var under en resa till Paris med Pernilla Wahlgren som Christian fick symptom och det slutade med rejäl smittspridning.
Annons
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin KaspersenBrand logo
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Christian Bauer, 55, och Pernilla Wahlgren, 53, har varit ett par sedan i våras och trots att det varit pandemi så har de faktiskt ändå lyckats göra lite romantiska resor ihop.

I samband med relationsavslöjandet i våras befann de sig nämligen i Pernillas hus Casa Rosa, i Marbella. Det var även första gången som de sa att de älskade varandra och den speciella dagen blev en dag de aldrig kommer glömma. Christian har nämligen tatuerat in det datumet på armen.

Nu senast som paret var på resande fot så bar det av till kärlekens stad – nämligen Paris! Men de var inte ensamma på resan, de åkte nämligen med Pernillas nära vän Sofia Wistam, 55, och hennes man Magnus Wistam, 53. Även filmteamet för Wahlgrens värld och Jessica Wahlgren, 46, och Magnus Norman, 45, var med.

Magnus Wistam och Christian Bauer lika som bär

Under resan gjorde Sofia Wistams följare en upptäckt. Det var efter att hon lagt upp en bild på henne, Pernilla, Christian och Magnus som en detalj kom upp till ytan. Många följare tyckte nämligen att Christian och Magnus är ruskigt lika varandra.

Annons

”Alltså de är så lika era män”, skrev en.

”Era män är kopior av varandra”, skrev en annan.

”Era män är som kloner”, skrev en tredje.

Hela resan till Paris kommer Discovery+ och Kanal5-tittarna få se i nästa säsong av Wahlgrens värld. Filmteamet för Wahlgrens värld är ju nämligen med på det mesta som Pernilla gör och i tio säsonger har tittarna fått ta del av hennes, respektive Bianca Ingrossos, 26, liv.

Men inför nästa säsong kommer en ganska stor förändring ske. Bianca har nämligen hoppat av serien och har inte längre något kontrakt som binder henne till serien, istället kommer hon bara att förekomma de dagar hon umgås med Pernilla.

Christian Bauer sjuk – smittade under Paris-resan

Även om resan till Paris verkade lyckad så hände något mindre kul. Christian började nämligen visa förkylnings-symptom och smittade hela filmteamet. I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla och Sofia mer om den oturliga händelsen.

Annons

– Han blev ju förkyld när vi var i Paris, säger Sofia i podden och Pernilla förklarar mer:

– Det här var ju någon influensa-liknande. Det började med att Theo var sjuk och sedan måste han ha smittat Christian, som i sin tur smittade filmteamet som var med i Paris.

Lyckligtvis klarade sig Pernilla, Sofia och Magnus ifrån Christians baciller men det här ledde till att Pernilla behövde ställa in sin kommande resa till Marbella eftersom filmteamet för Wahlgrens värld var smittade.

– Men du och jag och Magnus verkar ju ha några slags super-gener, säger Pernilla och skrattar.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, DISCOVERY+

Annons