LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christer Sjögren tvingas ställa in stora dagen – ger upp allt

06 apr, 2024 
christer sjögren med fru
Christer Sjögren är en av Sveriges främsta artister och idag fyller han år!
Men det blir dessvärre inget stort födelsedagsfirande som står på kvällens agenda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”Brand logo
Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”

Christer Sjögren, 73, slog igenom med dunder och brak redan som 18-åring. Några år senare värvades han till Vikingarna och sedan dess har karriären gått som på räls. Idag är han utan tvekan en av dansbandsvärldens absolut främsta ikoner.

Under veckan som gått har Abba hyllats stort i olika sammanhang eftersom det är exakt 50 år sedan de vann Eurovision med Waterloo. På lördag den 6 april är det dags för "the grand finale" med en hyllningsgala på Cirkus i Stockholm.

Kvällen kommer bli fantastisk med massa exklusiva minnen som aldrig tidigare visats i tv. Men framför allt kommer artist-eliten uppträda och självklart är Christer Sjögren då på plats.

Därför kan inte Christer Sjögren fira sin födelsedag

Med andra ord är det en legendarisk kväll som väntar, men på den här dagen infaller ju också något annat som är jättestort. Nämligen Christers födelsedag!

Annons

Galan på Cirkus kommer kretsa kring att hylla Abba och då finns det troligtvis inte särskilt mycket utrymme för att fira Christers födelsedag.

Så hur blir hans firande egentligen? Jo, Christer ställer in en eventuell födelsedagsmiddag – för Abbas skull.

Hänt har varit i kontakt med Christers manager som dessvärre inte kan ge någon kommentar om firandet eftersom Christer har fullt upp med repetitionerna. Med tanke på Christers professionalism tar han ju givetvis repen på fullaste allvar och lägger allt fokus på det.

Ovissa svaret om hustrun Birgittas närvaro

Under galan kan SVT-tittarna räkna med ett pampigt uppträdande och om man känner Christer Sjögren rätt kommer han inta scenen med full kraft och sjunga med sin ljuva stämma. Vi alla minns väl hur det känns när han stämmer upp i Blue Hawaii och Leende guldbruna ögon.

En del av Christers firande blir med andra ord uppe på scenen.

Om hustrun Birgitta Sjögren, 73, och Charlotta Sjögren, 53, kommer vara på plats under kvällen är fortfarande oklart. Faktum är att inte ens Christers manager Jörgen Arnemar vet hur det blir.

– Jag vet inte faktiskt om de kommer, berättar han för Hänt.

Förutom hyllningen för Abba väntar mycket annat kul för Christer, som är aktuell med turnén Amazing grace under våren. Dessutom närmar sig dansbandsveckan i Malung med stormsteg, något som dock kommer bli allra sista gången för Vikingarna.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

Annons